Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Денес кај ЦГ имало уште тројца позитивни, ама не октриваат кој бло тоа..

Распоредот на турнирот е баш очаен.
Утре во 20:30 чaсот пет натпревари се играат истовремено, а во сабота на пример играат четири групи а во недела две. За викенд можеле да стават натпревари и од 15ч, сега ќе можеме да гледаме само 2 од 8 натпревари.
Словенија - Данска, Шведска - Шпанија и Србија - Хрватска ќе се играат на ист ден во исто време...

Автоматски споено мислење:

Распоредот на турнирот е баш очаен.
Утре во 20:30 чaсот пет натпревари се играат истовремено, а во сабота на пример играат четири групи а во недела две. За викенд можеле да стават натпревари и од 15ч, сега ќе можеме да гледаме само 2 од 8 натпревари.
Словенија - Данска, Шведска - Шпанија и Србија - Хрватска ќе се играат на ист ден во исто време...
Истото и јас го помислив, ужасен е распоредот на натпревари или поточно саатниците, ова ЕП ми делува како најмалку организирано до сега, во секоја смисла на зборот.

Абе, нема заинтересирани некој да отвори тема за европсково?
Барем нека биде за нашава група и општо една тема за цело европско.

ПС. Кладилниците велат 1.07 коефициент за Словенија, 14.00 за нас.
Имавме порано и цела тема за типување (шампион бев едно првенство) :place:.

Последно уредено:
карлинг првенство е по организирано во сатници, отколку дебилите од ехф со европското, едно добро е во главната фаза со термините (15.30/18/20.30 часот).
ова со короната и целиот хаос е башка.

Ова со тестирањата секој ден, па и два пати за 24 часа после негативен тест ми е безвеза...
На толку многу тестирања и не многу веродостојни тестови, очекувано е да има скоро по некој играч на секое тестирање...
Така да не ме чуди со многу среќа некоја селекција лесно да исфрли фаворит....

Многу ќе биде тешко денес со Словенија.
Мора да го дадат најдоброто од себе.
Победа денес ќе значи огромна шанса за премин во втората фаза, иако знаеме сите која е Словенија, спортски е да се надеваме и да посакуваме! :)
Ова е прв натпревар на Лазаров како селектор-играч на големите натпреварување.
Исто така најверојатно и последно големо првенство како играч на Лазаров. Така да играчите треба да имаат мотив плус и да остават срце на терен за Кире!
Среќно! :oeoeoe:

Многу ќе биде тешко денес со Словенија.
Мора да го дадат најдоброто од себе.
Победа денес ќе значи огромна шанса за премин во втората фаза, иако знаеме сите која е Словенија, спортски е да се надеваме и да посакуваме! :)
Ова е прв натпревар на Лазаров како селектор-играч на големите натпреварување.
Исто така најверојатно и последно големо првенство како играч на Лазаров. Така да играчите треба да имаат мотив плус и да остават срце на терен за Кире!
Среќно! :oeoeoe:
Нели и во Египет беше играч - селектор?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom