Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hail to the Thief > In Rainbows > OK Computer > Amnesiac >The Bends > Kid A > King of Limbs > Pablo HoneyIn Rainbows > Hail to the Thief > OK Computer > The Bends > Kid A > Amnesiac > King of Limbs > Pablo Honey
![]()
Е сега, јас имам видено како најслушан бенд, т.е со најмногу пуштани траки во винампот беа Битлс. Линк еве http://www.last.fm/music/The Beatles но со олку слушатели 2.915.851. На второ место со најмногу пуштени траки во винамп на светско ниво се Radiohead отприлика со околу 50тина милиони помалку од Битлси, но со поголем број на фанови на светско ниво. 3.894.711. Така некако водат овие бендови во однос на многу други и со поголемка разлика. За тој што не знае за чудово, а се заинтересирал нека прошурка и за други бендови на истата страна. Воедно ако има профил нека ме додај (во порака) за да не испадни работава дека спамирам нешто или форсирам нешто и слично![]()
Last.fm не е за дечишта па Creep да ја буфтаат нон стоп.Од тие речиси 4 милиони за Рејдиохед, пола и више ја слуале само Creep, што мислам дека не е случај со Битлсите.