Radiohead

Тестинг, тестинг.

@turvior, @turvior.

Тестис, тестис...

Со нови сили кон нови победи!

Туку дружинава од тука заслужувате посебна честитка за новава година, пошто најсрцките се тука.

200_s.gif

Со нови сили кон нови победи!

Туку дружинава од тука заслужувате посебна честитка за новава година, пошто најсрцките се тука.

200_s.gif
Абеееее
Цела приказна ја мењаш
Исто ко ја да не сум ендру дебелио

:(

srecna godina decki <3

Листава колку е хипстерска ни интер не е толку слаб. :D
Aбе ко че речам јас КидА албумот е најјак, вие не не. :D

Чек спремам тема со сто најочекувани албуми за 2015 да видиш таму како стојат работите.

Ги имаше сите албуми на Рејдиохед оригинал кога татко ми држеше музичка продавница. :coffee:
Ги изнакупија странци кога доаѓаа на лето, немам ниту еден примерок останат, му требаа пари на стариот каков рејдиохед какви бакрачи, ако тргнев цеде настрана ќе наебев. Останаа некои латино компилации од 80тите со цена 300 денари на нив кога ја затворивме продавницата, уште ми стојат во кутија. :icon_mrgr:
@wot шо пари е? :)

а и на педикир си бил глеам :3

Nekad samo muzika ne podmackue. Mora mazni prsti. :D :D :D

Ги имаше сите албуми на Рејдиохед оригинал кога татко ми држеше музичка продавница. :coffee:
Ги изнакупија странци кога доаѓаа на лето, немам ниту еден примерок останат, му требаа пари на стариот каков рејдиохед какви бакрачи, ако тргнев цеде настрана ќе наебев. Останаа некои латино компилации од 80тите со цена 300 денари на нив кога ја затворивме продавницата, уште ми стојат во кутија. :icon_mrgr:
@wot шо пари е? :)

Po 10tina evra bea, nemav mnogu dzeparac za zal site ke si gi zemav ili barem uste rainbows/best of.

Po 10tina evra bea, nemav mnogu dzeparac za zal site ke si gi zemav ili barem uste rainbows/best of.

Ќе те прашвав зошто не In Rainbows, aма си реков остај ваљда го немало. Сега гледам дека го имало, па, зошто не In Rainbows?

Листа oд 21ви век без Origin of symmetry или Аbsolution да се помочам во листата :D Green Day и My Chemical Romance ги ставиле :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom