Radiohead

Oзбилно бе има некоја најава за нов албум? Мислам јесте да се снима, ова она, и тро се спори, особено кога Џони се ангажира со тоа електрониките и ексеприменталиите.
Плус прочитав некаде дека по нивно најмадафака албум ќе бил. Ама нели сите така велат, ама овие од друга страна не се сите туку се единствени :D

Тоа што се спори им е единствена мана. Премалку е ова, мора да се фатат за работа. Би сакал албум од типот на In Rainbows.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Тоа што се спори им е единствена мана. Премалку е ова, мора да се фатат за работа. Би сакал албум од типот на In Rainbows.

Rekov ja, ke does na moeto.

IN RAINBOWS NAJJAK! :D

"Dechki jas sum novа na forumov, se izvinuvam ako gresham neshto ama gledam site gi zborat Radiohead i sakav da ve prasam dali vredi da gi slusam i so koj album da zapochnam se vikam Suze :)"

Вежба! Повторувам ова е вежба!
Придобијте го фанот! Фанката!

"Dechki jas sum novа na forumov, se izvinuvam ako gresham neshto ama gledam site gi zborat Radiohead i sakav da ve prasam dali vredi da gi slusam i so koj album da zapochnam se vikam Suze :)"

Вежба! Повторувам ова е вежба!
Придобијте го фанот! Фанката!

zdravo Suze, sakas da se zapoznaeme? :)

Гледав Гластонбери 2003 и се напнав :D. Има макар и минимална шанса на наредната турнеја да свират некаде во близина? Имаат воопшто свирено некаде екс-Ју или во соседниве држави?

Гледав Гластонбери 2003 и се напнав :D. Има макар и минимална шанса на наредната турнеја да свират некаде во близина? Имаат воопшто свирено некаде екс-Ју или во соседниве држави?

Jork lani bese u beograd, ali sam. Najblisku nekade Praga i slicnite metropoli okolu, mozda sea so noviot album.

10. Motion Picture Soundtrack

Bam, right in the morning!

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom