Radiohead - Where I End and You Begin - Live From The Basement [HD]
Единствената песна која ми предизвикува во интензитет максимално исто допир и производ на емоција. Нема попесна од бендов, нема.
Ne e nesto wow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Radiohead - Where I End and You Begin - Live From The Basement [HD]
Единствената песна која ми предизвикува во интензитет максимално исто допир и производ на емоција. Нема попесна од бендов, нема.
Tи селективно ги сакаш РХ така да немаш право на збор кој че дај генерална оценка за песна која спаѓа во оној дел од нивната дискографија шо не го сакашNe e nesto wow
Kaко е исвирена Codex тука, ежење скроз. Појак ми е визбениов него албумот шо си е онака оригинал.
Фејкер, ако идеш на овие утре, не доаѓај у темава више. Spam off.иначе утре се уан рипаблик, че прајме муабет ко че дојдат рејдиохед![]()
Шо е то Уан рипаблик бе? Нешто од историја ваљда............иначе утре се уан рипаблик, че прајме муабет ко че дојдат рејдиохед![]()
Шо е то Уан рипаблик бе? Нешто од историја ваљда............![]()
Да расќистиме. Партали со Уан Рипаблик не одат во една реченица заедноPartali napraija vcera, da ti e krivo so ne si bil duri![]()