Radiohead

One republic: 100-200k
Radiohead: 700-800k

За второто од дискутирање со познаник, не знам колку е веродостојно

One republic: 100-200k
Radiohead: 700-800k

За второто од дискутирање со познаник, не знам колку е веродостојно
Toлку е. Детево имаше прашано во стилот-Е добро де колку се 100 000........? И овој oд Авалон му врати помножи по 10 :)

radiohead - lift (Pinkpop 1996)

Една од песните шо че ја има на новиот албум, само модификувана, дошминкувана и така натака. Од интервјуто на Џони, последното.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
турви, кога искача албумот?
Засега имам прочитано различни информации (една беше крај 2015), ама ко шо памтам така најверодостојно 2016-та демек. Ептен биле куси со време. Башка го читав Џони пред некој ден имаше изјавено во стилот-Чепка нешто Том матка со некоја песна, после по некој ден пак јас на матканото од Том и така демек се надополнувале :D

Засега имам прочитано различни информации (една беше крај 2015), ама ко шо памтам така најверодостојно 2016-та демек. Ептен биле куси со време. Башка го читав Џони пред некој ден имаше изјавено во стилот-Чепка нешто Том матка со некоја песна, после по некој ден пак јас на матканото од Том и така демек се надополнувале :D

Значи тапа, нема ништо бар уште 2 години, многу мрзлив е тој том, ај шо го мрзи да пее, го мрзи и да напише нешто

Прееска прочитав (колку шо се разбирам шпански) дека во септември готов че бил албумот.

Дејв Грол зел ги хејта Рх бе..........че супукам. Со тој глупиот бенд Фу Фајтерс за дечурлии, игра курац ипол ебаго.

Еве eдни лујџе шо создава музика под влијание на Рх, особено крајот пазете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom