Рада Манојловиќ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека ќе ме бришат(а можда и поенчиња ќе папам) али како би ја тропал оваа :D:D

Шо ќе беше јако вака Рики да влага у теми за групи/пеачи што не ги слуша и да коментира :ROFLMAO:

"Види..тема за Рејдиохед..рејдио..па нормално и рејдио ќе имаат у името кога само на радио и ќе стигнат само грди се фаците сто посто не можат да стигнат до телевизија ќе исплашат мали деца..вака се палат само хипстери и луѓе што се квази интелектуалци и сечат вени пред самоубиство"

:D

Он топик: Оваа е типката што го пее неповторливиов хит ?

Ало бе ја уништивте темава @RickyLFC9 брат терај си:cuc:,ај да те носам на Аца Лукас у Београду,мисириве нека дремат на форум:D

Знам дека ќе ме бришат(а можда и поенчиња ќе папам) али како би ја тропал оваа :D:D

Aj drug pat da ne mu ja mislis, moderatorite ne moze da dobijat kazneni. :D

Sto se temata tice, treba sfe oftopik da se izbrise. A so 3 mislenja ke potonese negde nazad.

Vaka.. sami ste si krivi.

Aj drug pat da ne mu ja mislis, moderatorite ne moze da dobijat kazneni. :D

Sto se temata tice, treba sfe oftopik da se izbrise. A so 3 mislenja ke potonese negde nazad.

Vaka.. sami ste si krivi.
Иди од Милица Тодоровиќ темата, префрли ги мислењата у филозофија у некоја тема за тешка психоанализа.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Џабе бришете,ние одма ќе отвориме нова тема,бар певаљки има колку сакаш:kuracc:

90% од овие рокериве/металикиве не признавет никаква музика освен рок/метал... поголеми секташи немат

Идемооооо

Еве како врте г'з у живо:cool:

Соптот на оваа песна и е поразголена варијанта, ама овде изгледа како станала од нешто на к.:kezec::kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom