Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Функционира темава уште? Јас сакам Леандра да ми направи една детална анализа.

Функционира темава уште? Јас сакам Леандра да ми направи една детална анализа.
Разгледав низ постови што досега си напишал, али мозокот моментално само ова го запомна:

патика адидас, фармерче ,маица со крагни и увек брада од два-три дена (на работа ми мрчат за брадата ама не се давам )
:love:

Така да оставам за време на Католички празници да се дополнам :)

Нешо сакам да си се преиспитам али некој професионално мислење? :D хахахахах

Пишав еднаш никој не ми одговори, ајде по втор пат да пробам . Има ли доброволец да направи психоанализа на мојот форумски лик ?

Someone to try me? :D

гринго е чист формалиста

Пишав еднаш никој не ми одговори, ајде по втор пат да пробам . Има ли доброволец да направи психоанализа на мојот форумски лик ?
Сакаш да си фатиш женска од форумов цело време и да ќариш некоја, дркаш, пушиш марихуана, подложен си на пороци..Но некако како да сакаш да се средиш себеси и сметаш дека е крајно време да смениш некои работи...Сакаш да поставуваш загатки и самиот сакаш да си загатка и другите да те откриваат...На секое нешто можиш да му најдиш недостатоци а понекогаш знаеш само колку онака да искоментираш..Некогаш знаеш нешто шо е толку очигледно баш ти да го искоментираш од сите...Некогаш знаеш да им одиш на инает на сите...[DOUBLEPOST=1396793061][/DOUBLEPOST]пс.не знам како очекувате дека некој ке ви напрај анализа кога вие не давате ников возврат...

Последно уредено од модератор:
Прво, да си кажам дека I'm not very good at this. I'm good, amane mnogu.Кога доаѓа време за vvot, тогаш работата е комплицирана.
Отприлика земено, сите форумџии потпаѓаат под една категорија која дилетанти психолози можат да ја опишат со невидена леснотија. Од Sungerot Bob па се до совршениот човечки примерок Малком Сабаховиќ, сите членови имаат Иста генеза на “проблемот“ кој ги донел тука. Истиот е и кај вот. Меѓутоа, тој се наоѓа само во неговиот форумски зародиш.
Затоа постои мала диференцијација кај форумските погледи кај членовите. Зависи дал си глуп, ил паметен, ил просечен. Или совршен, ко Малколм. А wot со неговата појава, сигурно зафатил тенденција да наликува на совршен човечки и форумски примерок. Ko toj Што го пишува ова.
Значи, со доаѓањето на форум се знае коренот. Скоро секој кој има намера да „форумаши“ знае зошто дошол. Вот е еден од оние кој со намера дошле да исправаат криви Дрини на нет простор со тотални стрејнџери. Е сега, времето од неговото доаѓање до денес се поклопува со неговото стареење, т.е. со неговото зреење. Па така, ако го памтите wooth од поодамна,или пак, ако сте имале можност да направите пресек на негови стари мислења, коментари и резонирања и еволуцијата на истите до денешната wotовска форма, ке ја забележите големата промена во формата. Форма на поставеност, и воопшто, рефлексијата од риал лајфот на форумската карактеристика.
Стартот секако е да е направи форумска импресија, да го одбележиш просторот, да бидеш препознатлив на ова килобајтско поднебје. Откако ќе се успее тоа, односно, откако wot успеа да си направи име на форумов, да се брендира, почна со своето џокерско „ме заболе“ форумашење. Во смисла, гајле ми е каква импресија ќе имаш за мене ако си некој ко Сунгерот Боб. Ако си некој ко IO, го знаеш мојот калибар, и латиницата со zhenski аватар нема да ти го промени мојот ефект. За другите, ме заболе стапот.
Всушност, тоа е таа главна фаза која ја рефлектира вот Lately. Според мене, тоа е онаа зрела форумска фаза каде што кривите дрини се чуваат за сериозни теми, каде што стварно е потребно гњавање на отисоци од прстите со евтина тастатура. За другото, wot има мастеркард, (сериозно) фани латиница и форумски одблесок на полуретардиран профил.
Која е конекцијата со риал лајф? Онај момент каде што не ти е гајле како се претставуваш, кога знаеш дека оние што вредат те знаат каков си, макар си бил и фан на безвезе бенд ко Редиохед. За останати факхеди, воопшто не ти е гајле и дали те знаат воопшто.
За разлика од почетокот, каде што на многумина, а и на вот, им било важно да направат форумски отисок, денес, и вот и многу други такви се тука само се додека малкумина кои им го знааат марифетот им ги сфаќаат шегите и создаваат ситна, ама интересна компанија. Онака, ко во риал лајф. Малкумина те знаат. А и за малкумина имаш енергија да станеш сабајле.
За останатото, i don't know. hehe

Tagni ме да видам дека си ми уништил камуфлажата. Како да existира wot после тука без вакви дејли-spawned пораки?

NAJS!
Mnogu ti e COOL tipkava na slika!
Ima umetnost zad sebe. :D
Samo sakav da ti kazham deka poshtuem.

Али дирна интересни точки, па samo sakav da ti kazham deka poshtuem. Скоро umetnost.

I duzham pivo.

Откако ќе се успее тоа, односно, откако wot успеа да си направи име на форумов, да се брендира, почна со своето џокерско „ме заболе“ форумашење. Во смисла, гајле ми е каква импресија ќе имаш за мене ако си некој ко Сунгерот Боб. Ако си некој ко IO, го знаеш мојот калибар, и латиницата со zhenski аватар нема да ти го промени мојот ефект. За другите, ме заболе стапот.

Немој по мадиња!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom