- Член од
- 1 декември 2011
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 3.053
@Malcolm van den Сабаховић bitch do me!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Malcolm van den Сабаховић bitch do me!
За себе сум си нај, нај, ама сакам туѓо мислење. Некој/а кандидат/ка? Чисто не ми се верува ама да си пробам...
Со @спортеџ цомфорт имам некое мислење повеќе (околу 100тина) а тие другите 2-3 не се важат со по 2-3 постови. @4NHK0 e :гомце:, дуреџ...нешто такво и другите не ги паметам.Остај линкови и од минатите профили, за поубава, подлабока и поточна анализа.
Со @спортеџ цомфорт имам некое мислење повеќе (околу 100тина) а тие другите 2-3 не се важат со по 2-3 постови. @4NHK0 e :гомце:, дуреџ...нешто такво и другите не ги паметам.
Што доволно? Не ги правев тие за да се правам мангуп и сам да си стискам допаѓања, туку поради тоа што сум бил баниран без потреба. А веќе не ни ги употребувам, освен нели ако пак ме банираат за глупост и без причина.Yeah, би требало да е доволно.
Што доволно? Не ги правев тие за да се правам мангуп и сам да си стискам допаѓања, туку поради тоа што сум бил баниран без потреба. А веќе не ни ги употребувам, освен нели ако пак ме банираат за глупост и без причина.
Добро де, малку ли за 500 коментари? Ок де, ОК, да не ми направел никој. Јас му забранувам!Доволно за некој да ти среди анализа.
Добро де, малку ли за 500 коментари? Ок де, ОК, да не ми направел никој. Јас му забранувам!
Vaziii srce :-*dil ama nemozamm dati vetam koga. Ama kee denovive sigurno. Okk?