Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Жено те сакам
Али има за некои садо-мазото е болно за некои забавно а за некои не знаат поинаков начин на имање секс од тој
Сеа јас изгледа сум во последните

Ај нек ми напрае некој и мене една анализа. Ако сакате добро ако не i understand.

ќе чекам бе,стплив сум,анализа,или како што ке рече еден мој професор,анализа,колку сум се смеел и сум се нервирал у истовреме на тоа:smir::pos2:

Aj по 100 пат да побарам анализа, 6 направив досега....:smir:

АМАН:vozbud:

една анализа на мене да видам колку сум самобендисана психа:vozbud:

МАРСОВЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam

Мањечко

mooartgirlpets.jpg

Е баш вака те замислувам (според форумов иако те знам лично) Првин најосновото. Обожаваш животни од кој било вид. Тоа значи дека имаш карактер кој сака да помага, да заштитува, да сака. Честопати знаеш да кажеш дека животните повеќе заслужуваат да се сакаат него луѓето но тоа е само грешна констатација. Ти знаеш да сакаш нешто, искрено и невино макар било и човек. :) И самиот аватар што го имаш покажуваш дека си љубител на животни што го поткрекува моето мислење.
Над аватарот имаш тајтл кој мене ми е апсурд. Адвокат на ѓаволот. Незнам баш дали е така. Според мене мислам дека си го ставила тоа зашто ти е интересно а не дека самата се оценуваш како тоа. Но затоа има нешто во потписот што ми привлекува внимание. Некој вид на конфликт (кое можда е фарса али сепак јас кажувам што гледам) Цитат кој покажува дека знаеш да влезеш во конфликт за да докажеш дека си во право и при тоа несакаш многу да ти солат памет на тоа што веќе го знаеш убаво но во овој случај ти си приметила дека нема причина зашто да продолжиш со дискусијата и си прекинала со мојот најомилен начин за крај на дискусија која веќе ти е смешна и безмислена. При тоа ти се обидуваш да не се мешаш во другиот дискутант зашто тоа ти е принцип иако соговорник може да внесува елементи од твојот живот како поткрепа на своите мислења. Трпелива си во тоа што сакаш да го постигнеш и ретко ја губиш трпеливоста. Во љубовта сакаш да ти е смирено без некакви турболенции и возбудувања, просто сакаш се да ти биде хармонично мирно кои прават да нема осцилации и испади во врската и си тотално сигурна околу се во врска со љубовта кога си во прашање самата ти. Околу околината во која живееш осеќаш промени кои влијаат на твоето расположение. Нешто се менува кое ти ја крши атмосферата. Друго сакаш се да биде чисто и средено посебно околината во која ти самата се движиш и се чуствуваш спокојно мирно. Друго што доста приметливо кај тебе е фотоапаратот. Обожаваш да фотографираш. Тоа ти дава смиреност и шанса да се почуствуваш целосно по крајниот резултат. Уметноста е тука во тебе и очекувам да се развие и на други области во иднина зашто неоспорливо имаш капацитет за повеќе. По малку ми е тешко да те анализирам според форумов зашто во последно време не си баш активна а старите работи пишани можат да бидат сосема промените со оглед што помина период во кој човекот знае да се промени од корен. Ај ова беше уште една лоша и неинвентивна анализа од мене но сама си си крива што побара. :smir:

Некој мене да не сака да ме анализира? :smir:

Може и за мене една анализа?

Може и мене една. Не е проблем чекање.

Може и за мене една анализа?

На иста страна двапати те има.Ако чекањето не е проблем,нема потреба од потсетување дека се побарало анализа.
Понатаму ќе се бришат спамирањата.
Бидете трпеливи.

На иста страна двапати те има.Ако чекањето не е проблем,нема потреба од потсетување дека се побарало анализа.
Понатаму ќе се бришат спамирањата.
Бидете трпеливи.

Извини не забележав еве да се извина пред сите за грешката. Уште еднаш извини.:smir:

Се надевам има и за мене некој(а) кандидат(ка), која би сакала да направи една фина анализа за читање за мојот карактер и дело. :D

Ај после 2недели јас пак да си побарам ...:smir:

ја си чекам уште. не мора лајка трак, може и пообично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom