Брате, тро каснам со анализава. Извини ама стварно бев зафатена досега.
Никот
pain_killer – знам многу добро дека е превземен од песната од Juda’s priest. Ијааа металец! Тапанар! Долга виткана коса! Дали тоа зборува дека си агресивен? Првиот пат кога те заприметив како член на форумов, искрено те замислував како арогантна личност. Незнам од каде тоа. Сепак, интелегентен тинејџер кој често се посветува на хеви металот со големо задоволство, поврзан со талентот така што често ги искористуваш металските песни за да ти помогнат со стресот и нервозата –
да ја убиеш болката.
Карактерно, но не поврзано со музиката не сум сигурна дека си мирен. Работите кои не те интересираат секогаш ги отфрлаш, а она за кое си навистина „загреан“ со 90 постотна сигурност го добиваш. Овде не се подразбираат само
личности, поготово личности од понежниот пол.
Амбициозноста...хмм дали некогаш си се преценал себеси карактерно? Мислам дека одговорот на ова прашање го знаеш самиот најдобро, но никогаш немој да ги игнорираш туѓите мислења. Почитувај го своето, почитувај ги и другите и кога си сам, дозволи и некој друг да ти се придружи во работата – знаеш и сам кон што целам со ова.
Подобрно врапче во рака одколку гулаб на гранка.
Драги Алек, убаво е да бидеш задоволен со едно врапче на рака. Но за она што не си го добил од прв пат, потруди се уште еднаш. Потруди се уште два пати, три пати. Четвртиот пат и ќе го добиеш и ќе бидеш уште посреќен поради сиот тој труд.
Упс, да напоменам дека си
страстен навивач за Манчестер Јунајтед како уште 1, 000ници други форумџии. Ама пази, би дошол дури до Охрид кј мене да ме истепаш во случајoт кога изгубивте од Барса

.
Од сега па натака – стоп со постирањето во подфорум Гурманско катче. Од таму неможам да те анализирам.
И за крај, песната која ја сакаш:
Најоладениот член на форумов :back:.
Стефан, ти си еден од ретките членови на форумов кои поседуваат цврст карактер. Навидум звучи клише, но кога подобро би те запознале останатите, би се согласиле со моето мислење. Повеќе од очигледно е дека веќе започнуваш да се градиш како личност, комплетна личност која е одговорна за своите дела. Додуша, сеуште си во тие години каде имаш простор за тон глупирања, но тоа го искористуваш до определена граница. Да, тоа ми се допаѓа, знаеш кога е доста. На почетокот кога те посматрав по форумов, имав плитко мислење за тебе, несфаќајќи те сериозно поради твојот ремет и определени фрази кои ги користиш во постирањето. Реалноста е онаа која те држи цврсто на земја, ги сфаќаш работите онакви какви што се и не се трудиш да извршиш некоја промена врз нив. Не ги склопуваш очите пред денешната сурова човечност, така да немаш никаков проблем со соочување со истата.
Ја цениш искреноста, а богами голема сатисфакција ти претставува кога некому му го плескаш своето мислење в лице и ич уво не ти чуе. Не ти пречи воопшто кога некој би бил сосема искрен со тебе, па дури и кога би те навредил. Мислењето го прифаќаш сосема нормално, што те прави уште по chill момак. И ги критикуваш останатите, но согласно со ова нема поголем самокритичар од тебе. Повторно ќе напоменам - реалист голем. На што се должи тоа – вероватно и самиот знаеш, не си го открил тоа јавно досега. Друга работа, имам забележано дека никому не дозволуваш да си игра со тебе. Доколку некој тоа го направи, знаеш тука да бидеш God damn гад. Ретко искажуваш и манифестираш нервоза, коњски нерви бе

. Seriosly, имам забележано дека се нервираш, но тоа го сокриваш длабоко во себе. Алал ти вера друже за ова.
GoD.HateUSaLL напиша:
… просто ми се повраќа од неписмени фаци.
Аматери, неискусни деца, недоволно запознаени со одредени теми, that’s the thing! Повеќето знаат дека не си секогаш доволно сериозен, but who cares. Кога се работи за личности кои солат памет каде што не им е местото, бре човеку, се нервираш за тоа повеќе отколку што се нервираш за
некои посериозни проблеми. Остави ги, нека се адаптираат, кога – тогаш ќе научат. Некои работи не се туриваат со инка во нечиј мозок. Едноставно, тие мозочни клетки не се доволно развиени за да разберат определена едноставна/сложена работа. Или не можат, или не сакаат. Друго решение, нема.
Атеист. Овде нема да се задржам долго.
GoD.HateUSaLL. Те прашаа еднаш: од каде бе друже инспирација за ников? Одговорот е - (можеби) претерана атеистичка настроеност. Не се трудам да те анализирам овде од одредени х причини, зато само ќе напоменам дека не веруваш во ништо натприродно.
Еве за крај, песнава во некои делови ме потсеќат на тебе. Се надевам погодив се'

.
:back:
Ај бе, it’s your turn.
Man, немој да речиш дека одам по твојата анализа, но аналогно морам да започнам со твојата иронија и сарказмот воедно.
Повеќе од половина од твоите 2, 500 и кусур постови се цитирање на одредени / FAILED членови кои со својата смисла за хумор или IQ го прават форумот помалку дискутабилен. Спамер4ињата, 24/7 депресивните емов4иња нон-стоп ги надмудруваш и оставаш без реплика. Да, тоа ужасно ми се допаѓа кај тебе и затоа ми е забавно да комуницираме.
(игра со зборови

)
It’s time to talk a little bit for your love life.
Колку и да се правиш саркастичен со ботови, кога се работи за партнерката очигледно е дека криеш во себе
*огромна* љубов. Е нееее! Не е „платонска“ љубов. Ти текнува првата репутација од мене кога ја доби за постов?
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2397626&postcount=10027
Коментарот беше, indeed добар пост : ).
Да, драги мој
wot. Сигурна сум дека повеќето членови на форумов, или не ги сфаќаат сериозно твоите постови во врска со љубовта, или не ги разбираат потполно. Или поради твоите 13 години

icon_lol

, скролаат кога ќе видат некој твој пост или God damn, навистина се прости со (без)извинение. Секогаш кога те читам по таквите теми, добивам посебна инспирација, не поради посебните литературни зборови кои ги употребуваш и дека располагаш со голем речник, туку ме исполнуваат кога читам на некој необичен, а за некого премногу аматерски начин преку кој ја искажуваш љубовта кон неа.
Но...
http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=2412554#post2412554
:nenene:
Ајде, да речам дека си го напишал тоа последното саркастично.
Во случај да не е, тука те осудувам. Се чудам како не ти забранала дотичната да се ѕвериш во туѓи задници и сл. Тоа ти е пропуст. Остави ја нека набљудува и коментира, можеби и тебе би ти се допаднале. (?!)
Сепак, се` за љубов, tough.
Кога не се работи за љубовниот живот, упорен си. Можеби и повеќе од доволно, не знам тоа. Не попушташ кога се работи за нешто што ти припаѓа токму тебе. Слатка ти е борбата со оној кој имате полно заеднички работи, а сепак не сакаш една заедничка да делите. Релативно си зрел за своите години. Борец, либерален, понекогаш поради куртоазност, поради зададени услови или доброволно.
Директност – апсолутно кажано, некогаш повеќе од доволна. Сакаш да бидеш опкружен со фини, паметни луѓе – во спротивно би правел сеир од другите

.
...The light that is not light is here
To flush you out with your own fear
Release your grip without a sound
Still life… immolation...
Мое не давам, туѓо не чепкам.
Еве, толку од мене, од Господа појќе. :smir: :cveke2: