C
Cool Hand Luke
Гостин
Хм, па ако може и мене
Кратко. Може и нецензурирано. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Решив да си ги испитам моите психоанализирачки способности па си реков I'll doХм, па ако може и менеКратко. Може и нецензурирано.
![]()
Решив да си ги испитам моите психоанализирачки способности па си реков I'll do
Cool Hand Look![]()
Ти си човек со развиено 6то чулоимаш развиена интуиција и сакаш да ги анализираш луѓето кога ќе ги запознаеш.
Би рекол да, само повеќе се потпирам на инстинкт, чувствување некого, отколку на интуитивно размислување, би рекол. Би рекол имам добра перцепција, но слаба повратна реакција. Анализите главно ги чувам за себе освен ако не ми бара некој мислење
Оптимист си по природа, и секогаш гледаш да ја извлечеш позитивната страна од било кој несреќен случај Alway's look on the bright side of life ti da ti du ti da ti du
Оптимист и самоуверен прилично сум, само длабоко во себе, наизглед делувам многу спротивно.
Верник си и тоа голем, сакаш да навлегуваш во некои свои интимни односи со твојот Бог, да се молиш и целосно да му се препуштиш на Горнион. Имено ти си човек што верува во судбината и сметаш дека се што се случува се случува со причина.
Да. Иако имам такви моменти на криза, кои се трудам вешто да ги чувам за себе.
Иако не сум сигурна дали немаш девојка а и да имаш нешто не ти е по ќеиф и сеуште си во потрага по својата втора половина, зошто секогаш бараш повеќе од партнерот и никогаш не се задоволуваш со малку.
Точно, сингл. А не барам многу, само да е ко мене отприлика, т.е. да се сложуваме.
Ту мач а?
Егото ти е развиено но не во толкава мера за да газиш преку човечки трупови, ти веруваш во спротивностите и сметаш дека во различностите е убавината, секој човек си е уникатен и оригинален а ти со задоволство го почитуваш тоа но те нервира тоа што изворот на сите конфликти лежи токму во неприфаќањето на тие различности и вечната борба межу нив. Не можат сите луѓе да размислуваат исто.
Аха.
Слушаш совети од пријатели но секогаш ги прифаќаш заради учтивост, а никогаш не ги применуваш пред добро да ги извагаш во твојата самосвест.
Нормално.
Не си арогантен, скромен дечко си и си го сакаш својот живот не би се менувал со никој иако си имал тешки моменти како и сите ние.
ОК.
Поради тешките моменти во животот си отрпнал ти отапеле сетилата и си развил некоја апатија спрема нештата, такашто работите на кои што порано си вложувал труд и внимание денес ги прифаќаш поладнокрвно и помрзливо вложувајќи помалку труд.
Имаш камера во мојава соба или што?
Си правел грешки во минатото но сите си ги сфатил како нужни грешки и си извлекол поука од нив. Секогаш се трудиш во иднина да си подобар.
Од моите грешки во минатото умеам скоро и физички да припаднам. Своите грешки према другите би ги сменил и за маки за мене.
Многу си самокритичен, мислам дека дури и претерано тшо дури понекогаш се самообвинуваш за нешта што и не зависеле од тебе.
Да.
Сакаш да уживаш во добар тутун и добра книга:wink:
Хауг.
Old school си сакаш манири и пристојно однесување, не сакаш твојата идна жена да се однесува непристојно па дури и би и забранил да се облекува непристојно ххехехех
Аха, бат ху ноус?
Отворено си кажуваш што мислиш, немаш влакна на јазикот, и презираш лицемерство.
Е, самоконтролата многу ме држи, може и премногу. Трпам доста, гледам низ прсти многу на други.
Се трудам да не зборам вулгарно, го чувам за себе тој начин на изразување но умеам да изненадам![]()
И за крај отворено сакам да ме искритикуваш за анализава зошто ми е првпат па да знам што сум направила:helou:
You got me.![]()
Прифаќам ама деновиве што следуваатЈас искрено би сакалa анализа од Филозофка и Cool Hand Luke.
Нормално, на услугата враќам со услуга![]()
Затоа што се учам да бидам искрена, ќе морам да спомнам неколку моменти:Ада.
Ада е чувствителна и помалку срамежлива личност, но истотака и цврста и одлучна и умее прилично добро да ги користи тие особини.
Умее да каже не кога треба а да не навреди некого, освен ако баш не си го бара некој
Прилично е дружељубива и комуникативна (барем во споредба со мене) и наизглед сосема дискретно може да се вклопи во било кое друштво само ако сака. Во друштво не е на прво место ко водач и иницијатор, но е секогаш омилена.
Се згрозува од лоши работи и лоши луѓе но не спаѓа во оние инквизитори кои сметаат дека знаат кој има право да живее а кој не
Не бега по секоја цена од конфликти, обично се труди дипломатски да ги избегне, но ако не може, умее да биде многу енергична... па и да бие, само ако треба
Обично не сака многу бучни места и луѓе, но не и се непознаница ни тие
Во поглед на себепреиспитувањето е прилично објективна, иако понекогаш умее ненамерно да испадне неправедна према себе а и према друг
Љубов, не е многу битно дали ќе биде некое живо или мирно момче, битно да не е злочест, да има разбирање за се, не мора ни да е филозоф некој, физичкиот изглед истотака не е многу битен
Немала многу тешки моменти во животот, барем не претерани кои би и оставиле силни траги и поради кои би имала ментален гард. Гардот и е само за чувствителноста и срамежливоста
Бизнис, не и е битно преголемо богатство, само добро е да се има оптимумот, кој може да е и малку над средното, во секој случај не е материјалист и во поглед на материјалното е спремна на секаква жртва ако се во прашање саканите личности
Стрплива е, педантна, внимателно проучува, се преиспитува колку може повеќе без оглед дали се работи за луѓе, религија, филозофија, избор на гардероба, но не е тупаџијка доколку не смета некому.
Има сенс за другите, но истотака има и свој личен свет кој многу го цени и му посветува внимание и да не ве изненади ако одеднаш стане резервирана и неосетлива за вас инвентарот
Така, Ада е нешто што е на цена во денешново друштво, позитивен егоист кој не гази преку се за да стигне до цел, и алтруист спремен да помогне секогаш кога може и колку може
Well...![]()