Првиот ден во Средно/Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Prviot den vo Sredno: 01.09.2005 ....Abe ucilnica 107- klas 1-7... Vlegov so eden drugar od Osnovno i mislev deka ke sedam so nego koga gledam sednal so edna negova poznanicka i ja........neznam so da praam:).. koa gledam pred nego sedi nekoe dete i vikam "prazno e?" i on "da" i ja si sednav taka do nego... pa neso porazgovaravme i taman najdov drugar koga nego go premestija u drug klas:(... i na prv pogled site mi izgledaa smizli i bubalici ali so tek na vremeto se upoznavme bolje i sea mislam deka sme NAJDOBRIOT KLAS u RJK... site ne falat poradi slogata i toa deka sme mn intelegentni i deka ima od se po nesto u nasiot klas!LOL (se ispofaliv:))

На првиот ден средно ме фати директорот како пушам цигаре позади една барака.... во тоа време строго беше забрането пушењето во дворот на школото и имаа една "црна листа" пред вратата од директорот :icon_lol:

Eko1 напиша:
На првиот ден средно ме фати директорот како пушам цигаре позади една барака.... во тоа време строго беше забрането пушењето во дворот на школото и имаа една "црна листа" пред вратата од директорот :icon_lol:
heh... ti da vidis toa:)

Епа прв ден ми беше.... трагично што не го познавав директорот.... а сите другарчиња ми беа веќе втора година таму па го знаеја.... тие се оддалечија а јас.... но ништо страшно.... сепак ниту откажав цигари... ниту пак останав без средно... :icon_lol: ... но важно првиот ден ми беше незаборавен.:kajg:

Е вака јас кога отидов прв ден у сколо се видов со една бубалица од основно па иако го мразев морав со него да се седам постојано инаку прво пред врата цекавме едно 300-400 деца и после напорни 2 саата не викнаа у една села таму несто директорот сереше и видов кој клас сум која уцилница сум па така влегов внатре и скоро 3-4 ден никој со никој ни праесе муабет ни нисо но сега сите се знаеме и се ок

А интересен факт што ми се случи привот ден во средно беше тоа кога ги пополнувавме ученичките книшки со наши податоци, до мене седеше еден другар (тогаш не се знаевме, прв пат го глеам), и си пишувам јас датум на раѓање и другаров што седеше до мене е роден на ист датум и после тоа ме прашува: „абе да не препишуваше од мене датумот на раѓање или и ти си роден на тој датум”, и ја го загледав бледо и му викам: „тогаш сум роден бре”.

И тој другар е член на форумов.... that is a fuckin' Tutkar. :) :)

Хе првиот средношколски ден. Влегувам во гимназија со еден другар и другарка арно ама само јас и другарката се паднавме у исти клас. Чекам јас така да ми го кажат името за у 1-4 и кога одеднаш еве ме прозиваат. Влегувам ја у 1-4 клас абе што да ви кажам. све тоа испоседнати на клупи ја влегувам и си велам кај се најдов овде. Јас си велев ќе пропаднам, све кецови ќе ми испоредат. А и овие соучениците се некои бубалици....си велев одам јас одовде. Арно ама испаднавме најлудиот клас што уште втората недела искршивме прозор и врата. Излезе на крај јас со сите 5. Па на крај и претседател на клас ме ставија. И сега се гордеам јас дека сум се паднал у најлудиот клас.

Супер, првиот ден од средно си отидовме четири другарки што си бевме од основно заедно, со трите се паднавме од исти клас, другата во другиот ама после се префрли и сега пак сме си четирите заедно.:je:

prviot den bevme jas,mojata najdobra drugarka i eden drugar od osnovno vo klas taka da ne mi wese nesto cudno nitu pak sedev sama osamena :)
onaka den ko den se zapoznav so po nekoe dete i se praev dzek...posle toa od koa se zapoznavme site mi rekoa deka mislele deka sum raperka,tepacka i deka kje me mrzat :) :) :)

doti4nata напиша:
onaka den ko den se zapoznav so po nekoe dete i se praev dzek...posle toa od koa se zapoznavme site mi rekoa deka mislele deka sum raperka,tepacka i deka kje me mrzat :) :) :)
Да те мразат, муахуахуахухааахааа, нема шанси.
Да бидеш раперка, можда, не велеам не, иако не те познавам толку добро.
Тепачиште.... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Со поглед убиваш ти... што ти е бре :pos: :pos:

Првиот ден у средно ми беше екстра.Се паднав со 4 души од основно,и само јас бев женско.Ама нема што мафија бев,едно женско со 4 машки ко бодигарди :icon_lol:.

првиот ден... многу ми беше тиња некако:lud: си мислев 4 години никој со никого нема да се упознае 4 години ќе дремеме као мумии :icon_lol:
али после една недела работите почнаа да си доагаат на место и сега баш ми е топ.

првиот ден во средно ми беше пред 3 години. 80% од класот се знаевме, па така немаше проблеми. Со тие што не се знаевме се упознавме и сега сме еден сложен и добар клас =) Најдобар клас во цела гимназија 3-7 Rulzz.

Tonchie напиша:
Да те мразат, муахуахуахухааахааа, нема шанси.
Да бидеш раперка, можда, не велеам не, иако не те познавам толку добро.
Тепачиште.... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Со поглед убиваш ти... што ти е бре :pos: :pos:

hehe epa za mrazenjevo ja utnale poso sea bas sme si dobri drushki...
daleku sum od raperka,mrzam ist ton i nekoj frustriran tip sto zbori za zivotot po ulicite :) a tepaciste ne da ne sum...jas sum najmiroljubivo stvorenje we eeeej :je: :kez:

уффф како ме вракате со времево...:pipi:
па со ниту еден од тие со кои учев во основно не се погодив во ист клас...чекавме во холот и читаа кој каде во кој клас е...сите мои другарки другари познаници ги повикаа мене не...сватив дека по азбучен ред повикуваат и мислев дека има надеж..тоа беше исчекување на големо и бидејки презимето ми беше на У, знаев дека ке бидам мегу последните повикани, на крај ме повикаа, но што да видам влегувам во училница и само прва клупа до катедра останала слободна и во неа останав до крајот на 4 год. но седав се свртев назад гледам никој познат сите непознати само едно девојче од основно од мое школо имаше и замислете немаше кој да седне до мене сите беа веке седнати...бев нерасположена тој ден, но малер си е малер...но сега кога гледам нежалам воопшто, па поубаво така што се случи, стекнав нови пријатели и другари со кои сум и ден денес..тука се стекнуваат и животните пријатели јас мислам.. ај забегав...:cug: :bip: :pipi: :mist::kez: :nesvest: :kajg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom