Првиот ден во Средно/Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Bev ednash vo dalecno vreme,medicinsko (pance karagjozov),bevme 3 mashki i 33 zenski,pokraj drugota sho beshe kao ludnica,pametam koa begavme organizirano cel klas,koa se piancevme kao budali...epten jako,(si go cuvam samo za mene).

btw ima nekoj od medicinsko?

Prviot den vo gimnazija, site sto bea 1 godina gi znaev, i cekame nadvor vo dvor da ne procitat koj vo koj klas e.
Imas dosta od osnovno i ne se custvuvav izgubeno. Sednav vo prva klupa kako i sekoja bubalica, no naskoro se premestiv vo posledna, od odlicena ucenicka pocnaa da pagaat i prvite 1 i posle vtoro polugodie si vikam ne biva veke vaka i sednav i pocnav da ucam.
Vo 3 godina imav najmnogu opravdani i neopravdani i za malku ke me izbrkaa, ama pak site mi bea solidni ocemki i samo me opomenaa, i na krajot vo svidetelstvo mi napisaa nezadovolitelno povedenie.:kez:. Ic ne mi se odese vo gimnazija, mnogu mi bese dosadno i zatoa site dogovoreno ke ne nema cel den na nastava a nie site soberani vo eden kafic se zezame, ehhh :cug:.
A za na fakultet ke napisam nekoj drug den :kez:

прв ден гимназија...
2374628475 деца собрани пред гимназијата во дворот, надвор +40 степени, професорите читаат а ништо не се слуша. За среќа, се паднав во клас со најдобрата другарка, отсекогаш сакавме да учиме заедно, а за несреќа никој немаше од мојот претходен клас до осмо, а и со тогашниот дечко не се паднав во ист клас.
Класната ми се виде лигава жена, таква и беше, и како за прв ден евер, не држаа во школото 7 часа. Журка. Професорката физика што првпат ја гледавме во животот, ни рече да извадиме ливчиња и да напишеме се што знаеме за физиката. втф. Класната не почасти бонбончиња. ВТФ.

...и тоа. Ај за факултет ќе напишам после 2 години.

Samara напиша:
прв ден гимназија...
2374628475 деца собрани пред гимназијата во дворот, надвор +40 степени, професорите читаат а ништо не се слуша. За среќа, се паднав во клас со најдобрата другарка, отсекогаш сакавме да учиме заедно, а за несреќа никој немаше од мојот претходен клас до осмо, а и со тогашниот дечко не се паднав во ист клас.
Класната ми се виде лигава жена, таква и беше, и како за прв ден евер, не држаа во школото 7 часа. Журка. Професорката физика што првпат ја гледавме во животот, ни рече да извадиме ливчиња и да напишеме се што знаеме за физиката. втф. Класната не почасти бонбончиња. ВТФ.

...и тоа. Ај за факултет ќе напишам после 2 години.

А кога било воа есента? :))

првиот ден во гим беше коа вчера.од сите страни разни фаци и туку еден глас наеднаш списка „АЈДЕ ПОТИВКО ВЕ МОЛАМ“.:star: ЕДНА ПРОФ.СО ГОЛЕМИ ЦВИКЕРИ ПОЧНА ДА ВИКА.почна да прозива и се така и ми дојде и мене редот, сум била во четворката.
лелеееееееее! првите две недели сакав да не одам оти се беше кое од кое:nesvest: :kez: :kajg: ,ама после си дојде се во ред и сега е се ок.

Па добро, мене не ми беше толку страшно зошто во клас се паднав со сите од основно и ми беше полесно, али да бев сама не знам како ке ми беше.....

za mene,prviot srednoskolski den ke bide vo septemvri ovaa godina,pa ke vidam kako i sto ke bide :)
ama se nadevam deka se ke bide vo najdobar red...

naj jako bese to sto site vo klasot megusebno se znaeja :):):) a jas be v "nov"

па бев ко изгубен али интересно онако со адреналин со кого ќе се паднеш , дали ќе има добри жени итн

Prviot den vo sredno mi bese katastrofa, kako prvo koga vlegov vo klasot koga gi vidov moite soucenici site mi liceja kako plasila normalno so isklucoci, a vtoro koga begavme od uciliste jas padnav na skalite pred uciliste i za sreka moja jas i drugarkami kako sekogas nie sme posledni ,nemase mnogu deca sto me vidaja ama dovolno bea tie i se iznasmeeja jas v zemja propadnav.

Jebiga epten se zeznav....sednav u posledna klupa i posmatrav deca,si rekov ABE OVA BILO GOLA VODA..........yeah ama ne beshe!:))))

Prviot den na fakultet...super.Posto studiram nadvor od makeodnija super bese.Ucilnici ko vo amerikanskite fimovi,profesorite na mikrofoni zboraat,...

Првиот средношколски ден беше супер...во дворот на гимназијата полно деца,сите како изгубени,бараат некој познат да најдат...па после кога требаше да се влезе по училниците,сите бараат која училница каде е....интересно....После на класен час запознавање и одма некако сите си се здруживме и мнооогу ќе ми е криво ако сега во трета ни ги измешаат класовите

Na 1 Septemvri mi bese top, i i4 ne bev zbuneta ili izgubena, poso se padnav u klas so bratu4ed mi i so 5 dusi od osnovno i cel den si zborevme i ne se zapoznavme so nikoj drug toj den.. :icon_lol: :icon_lol: :kajg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom