Филмов ќе биде ЕПИК нема што 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам има голема фама околу филмов па викам дај да пишам во темава да прашам што зошто има толкав hype филмов.
Од трејлериве ништо не можам да сфатам што филм е освен дека е некаков филм со вонземјани. Баш и не ми изгледа нешто ептен интересно.
Е сега нешто што би ме натерало да го гледам филмов е тоа што е целосно правен во 3Д.
Ај некој нека ми објасни зошто филмов е must watch?
Because of the "Alien" franchise.Гледам има голема фама околу филмов па викам дај да пишам во темава да прашам што зошто има толкав hype филмов.
Од трејлериве ништо не можам да сфатам што филм е освен дека е некаков филм со вонземјани. Баш и не ми изгледа нешто ептен интересно.
Е сега нешто што би ме натерало да го гледам филмов е тоа што е целосно правен во 3Д.
Ај некој нека ми објасни зошто филмов е must watch?
Ги немам гледанo Allien. Го немам гледано ни Blade Runner ама ја имам читано Do androids dream of electric sheep.Ги имаш гледано Alien?Aliens?Alien 3?
Си чул за Blade runner?
Ако не знаеш за нив тогаш во кратки црти-Alien и Blade runner ти се филмови кои најмногу влијаеа врз научната фантастика и воопшто филмскиот свет во последните 30 години.Тие се дела на Ридли Скот,а Прометеј е сместен во универзумот на Alien,иако двата се индиректно поврзани.