Прочка

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Проштевајте сите кои што сум ви згрешил нешто, што сум ве навредил, што сум направил да не се чувствувате добро.

А да, и на вас простено ви е :)

нека ми простат и на мене на тие што сум им згрешила... од мене ви е простено

дечки иииииииии на мене да ми простите што бев лоша, што ве гњавев со тетоважи , што ви дудлав по галерии... аххх:pos2:

од мене се ви е простено

:back:

Простете ми ако сум ви згрешила нешто.
Тие што ми згрешиле...простено ви е одамна.

AAaмм.. да ми простат сите оние на кои сум згрешила (без разлика млади или стари) и секако од мене им е простено на сите шо ми згрешиле...

navistina neka mi prostat site onie na koi sum im zgresil , koi sum gi navredil ( umisleno ili nenamerno .. )

takov e denov se prostuva na site , pa i jas im prosetevam na onie koi mi "zgresile"
pozZ

Убав ден. Убав празник. Сите треба во срцето искрено да се покаеме за грешките што сме ги направиле, да побараме прошка од оние на кои сме им згрешиле, да простиме доколку бараат од нас прошка.

Не треба да важи она - помладите бараат прошка од постарите. Сите треба прошка да бараме од секого без разлика на возраста. И постарите прават грешки кон помладите, не гледам причина зошто не би се каеле и тие за нешто.

Ако на некој од форумов сум му згрешила нешто, без разлика на годините, нека ми прости!

На оние кои ми згрешиле простено им е уште одамна.

Со лесно нека им е на сите што ќе постат од утре со прочистена душа!

Bi sakal da pobaram prochka od site na koj sto sum im zgresil i nanel bolka.
Vo isto vreme prockata e dadena odnapred na site onie koi sto mene mi zgresile.

Spored tradicijata,od vecer pocnuva i postot.
Toj ne e samo materijalen(vo smisol na ne konzumiranje na odredeni produkti) nego i duhoven.Ke se trudam maksimalno da go sprovedam vo delo ovaa godina.

Saka da kaze:
1.Sedum nedeli...nesmeam da teram na edno mesto nikoj,ne smee losho da mislam,ne smee da bidam zlopamtilo...ne smee duri ni da vrakjam za losho.
2.Ne smee da se gjonosuvam po razno razni meani i kafici.
3.Ne smee da kockam......

Глупавите нит простуваат нит забораваат. Наивните ем простуваат ем забораваат. Мудрите не забораваат - но простуваат - бидејќи прочката е подарок кој си го подаруваме сами на себе.
Плус, ако им простиме на непријателите, ги нервираме уште повеќе :)

Само, ако нешто сами себеси не сме си простиле, како можеме да простуваме на други?

Нема ми е простено. Простете, и простено нека ви е и вам.

Нај голема доблест на човекот е да побара прошка кога знае дека згрешил, а нај голема глупавост е да се прави на удрен...Во тоа е човечноста....Простете сите на кои сум напраила да се осеќате не убаво воопшто со било кое мое однесување, а јас им простувам на сите што ми грешеле...

Простете ми ако сум ви згрешила и сум ве навредила, знајте дека не било намерно:)
Барам прочка од другите.

Барам да ми простат сите на кои сум им згрешил, на другите простено ви е :)

epa ajde site na koi sto sum vi zgresila ve molam da mi prostite...ke se trudam vo idnina da ne gi pravam istite greski.....a da,i od mene vi e prosteno ama ne bas na site :baeh:

нека ми простат сите постари кајганџии на кои што сум им згрешила нешто..
ма нека ми простат сите кајганџии на кои сум им згрешила нешто

на сите помлади, а и постари, простено ви е:pipi:

Простете ми ако сум грешел, и нека ви е простено!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom