Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може да настане раничка на пенисот од премногу :drk:?

Имаш доволно примери на форумов, особено отвораат теми после 00 часот, каде бараат совет оти се подраносале поради прегревање :)
Така да , Да.

Cirkumcizija koshta 900 denari so plav karton po DRG.
Doagash te primaat utre operacija...vo lokalna anestezija, te bockaat vo korenot na penisot i cirkularno okolu...nishto ne osekash posle!
Si odish denta ili utredenta najkasno. A moze i priem da ti napravat da recheme denes, pa si odish doma se potpishuvash tamu so dogovor deka utre vo 7.00 ke dojdesh. Se oblakash sabajleto pa vo 8.45 vo sala do kaj 9.30 i negde popladne kaj 18.00 moze da si odish.

Cirkumcizija koshta 900 denari so plav karton po DRG.
Doagash te primaat utre operacija...vo lokalna anestezija, te bockaat vo korenot na penisot i cirkularno okolu...nishto ne osekash posle!
Si odish denta ili utredenta najkasno. A moze i priem da ti napravat da recheme denes, pa si odish doma se potpishuvash tamu so dogovor deka utre vo 7.00 ke dojdesh. Se oblakash sabajleto pa vo 8.45 vo sala do kaj 9.30 i negde popladne kaj 18.00 moze da si odish.

Се кладам дека секое машко:

кога прочита болд
си го замисли својот голд
и подрипна од столТ :)

Дали може да настане раничка на пенисот од премногу :drk:?

Може ако сакате да си поиграте малку погрубо, ми се има случено да забележам крварење наутро во делот кај дупката, ама вечерта на два пати таков кец ни фати кога јаваше одозгора госпожата што ми се виде попот бивол.

Некој што имал проблем со ВАРИКОЦЕЛА на тестис? Бев на уролог и ми кажаа дека се работи за ВАРИКОЦЕЛА (проширување на венскиот садовен спрет во скротумот и на внатрешните тестикуларни вени)

Според она што ми го кажа урологот не се работи за нешто сериозно но мора да се оперира.. Има ли некој што го имал овој проблем, што морал да се оперира, како се поминало и сл... ?

Zdravo decki, imam 17 godini, sega mozda e malku sramota ali sakam da prasam. kozata na glavceto na penisot nemozam nikako da e trgnam, za glavceto da e slobodno i golo....KOga ce uspeam nekako da e trgnam glavceto boli.... Dali e normalno ili ima nekakov problem??? Ve molam iskren odgovor, i bez nevkusni komenatari. Blagodaram:(

Ако си девица тоа е нормално ,а ако не е тогаш обрежи се ;)

Тоа или сам среди си работа или иди на лекар, искрено ... друго чаре немаш :)
ПС: темата требало да ја ставеш во здравје :D

Најверојатно станува збор за фимоза. Ништо страшно и опасно. Оди на уролог за да ти каже точно што е работата. Може ќе ти препорача некоја крема или пак ќе треба мал хируршки зафат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom