Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај сам да си ја потегнеш кожичката и така прави почесто за да се рашири, а ако ти е страв речи и на мајка ти да ти го прави тоа, оти она требало да го прави уше кога си бил бебе! Нејзин пропуст е ова :)

Пробај сам да си ја потегнеш кожичката и така прави почесто за да се рашири, а ако ти е страв речи и на мајка ти да ти го прави тоа, оти она требало да го прави уше кога си бил бебе! Нејзин пропуст е ова :)

17 години има, ти му викаш да и го даде на мајка му да му го ашка... :icon_lol: :icon_lol:

Znaci vaka, glavickata izlleguva od kozatam malce me pece too...ali posle glavickata koga ke e gola koga ke e fatam boli....

Полека ебачи, полека.

Ај детево да има некоја STD па да му терате мајтап, ама вака бе, сите имате поминато низ тоа на некој начин, или вие од роѓења сте почнале да ебете па ви се средила кожичката?

За авторот на темата, иди на матичен да ти даде упат за уролог, урологот ќе те прегледа. Тоа што боли и што местото е изиритирано е поради таа фимоза, урологот ќе ти каже подетално, може тоа да се среди вежбање, или пак оперативно, операцијата не е нит сложена нит болна, се врши под локална анестезија, неколку дена ќе пиеш таблети за болка и се ќе биде во ред за 1 месец.

Сериозно треба да се прави така на машки бебиња? Не знаев. Ако е таква работата, подобро да го обрежиш бебето, отколку да се грижиш за тоа...

Znaci vaka, glavickata izlleguva od kozatam malce me pece too...ali posle glavickata koga ke e gola koga ke e fatam boli....
Главичката е осетлива зошто на неа има голем број нервни завршетоци. Сигурно тоа што го чувствуваш кога ќе ја допреш е далеку од болка, туку е некое непријатно чувство. Со тек на време тоа чувство поминува доколку главичката може слободно да излегува. Затоа, оди на уролог, најпаметно ќе ти каже како да постапиш. Не ги регистрирај господава што те праќаат на ебачка или ти викаат насилно на суво да ја потегнуваш кожичката. Така можеш само да си закомплицираш.

Сериозно треба да се прави така на машки бебиња? Не знаев. Ако е таква работата, подобро да го обрежиш бебето, отколку да се грижиш за тоа...

Оти да го обрежиш, нема веза. Да му ја отвараш кожичката на бањање во текот на првата година и после детето ке си нема проблем. Иако сега фимоза имаат 4/5 бебиња баш ради стравот на родителите да не го повредат детето.

Вака сега, при ерекција и мене главчето не ми искача само туку морам ја да припомогнам. Ама па болки или стегања немам. Дали и ја го имам ова фимоза? Знам дека не сте експерти, ама па срам ми е на овие години за ова да идам по доктори.

Дали на мокро го имаш тој проблем или само на суво?

Здраво дечки, сакам да ве прашам нешто. Дали луѓето што имаат фимоза на пенисот, имаат некаков ризик од некоја друга болест??? И дали со фимоза на пенис, може да имаш деца??? Ви благодарам однапред.

Нема веза тоа што боли нормално е ќе помине за кратко..ќе изгуби осетливост немај гајле...
Него ако имаш фимоза полека треба да ра рашируваш кожата на врвот..во никој случај немој насилно да ја влечеш зошто ако отиде преку главата и ако имаш посериозна фимоза може да се заглави под главата и да дојде до парафимоза...тогаш ако не успееш брзо да ја вратиш мора да одиш итно на доктор...

Здраво дечки, сакам да ве прашам нешто. Дали луѓето што имаат фимоза на пенисот, имаат некаков ризик од некоја друга болест??? И дали со фимоза на пенис, може да имаш деца??? Ви благодарам однапред.

Нема веза тоа што боли нормално е ќе помине за кратко..ќе изгуби осетливост немај гајле...
Него ако имаш фимоза полека треба да ра рашируваш кожата на врвот..во никој случај немој насилно да ја влечеш зошто ако отиде преку главата и ако имаш посериозна фимоза може да се заглави под главата и да дојде до парафимоза...тогаш ако не успееш брзо да ја вратиш мора да одиш итно на доктор...

A dokolku imas fimoza....a necis da se secis...Dali mozes da imas deca ako imas fimoza???? Ve molam iskren odgovor

A dokolku imas fimoza....a necis da se secis...Dali mozes da imas deca ako imas fimoza???? Ve molam iskren odgovor

Види вака брат..секако дека може да имаш деца а дали мора да се сечеш? не знам.Зависи колку ти е тесна кожата. Ако излава барем половина главата не мораш да се сечеш туку раширувај ја кожата и мачкај нешто..ако не излегува нималку тогаш ќе имаш проблеми кога ќе ти порасне алатката оти во ерекција ќе ти ја влече кожата нагоре а со тоа и јајцата ќе ги притиска и ќе имаш големи болки.
А од кај знаеш дека имаш фимоза? Ти кажал некој доктор? Можеби само френулумот сеуште не ти е одвоен целосно од главата...ако ти е фимоза и ако неможеш да мочаш убаво или пак ако ти се прави балон под кожата кога мочаш ја би ти препорачал да одеш на доктор.

Glavceto poleka potesko malku ali izleguva no nazad ne se vraca. Neznam dali imam fimoza spored mene mislam, planiram od ponedelnik da posetam doktor. Inace ne mi pravi nikakov meur mocam normalno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom