Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај сам да си ја потегнеш кожичката и така прави почесто за да се рашири, а ако ти е страв речи и на мајка ти да ти го прави тоа, оти она требало да го прави уше кога си бил бебе! Нејзин пропуст е ова![]()
Сериозно треба да се прави така на машки бебиња? Не знаев. Ако е таква работата, подобро да го обрежиш бебето, отколку да се грижиш за тоа...Пробај сам да си ја потегнеш кожичката и така прави почесто за да се рашири, а ако ти е страв речи и на мајка ти да ти го прави тоа, оти она требало да го прави уше кога си бил бебе! Нејзин пропуст е ова![]()
Главичката е осетлива зошто на неа има голем број нервни завршетоци. Сигурно тоа што го чувствуваш кога ќе ја допреш е далеку од болка, туку е некое непријатно чувство. Со тек на време тоа чувство поминува доколку главичката може слободно да излегува. Затоа, оди на уролог, најпаметно ќе ти каже како да постапиш. Не ги регистрирај господава што те праќаат на ебачка или ти викаат насилно на суво да ја потегнуваш кожичката. Така можеш само да си закомплицираш.Znaci vaka, glavickata izlleguva od kozatam malce me pece too...ali posle glavickata koga ke e gola koga ke e fatam boli....
Сериозно треба да се прави така на машки бебиња? Не знаев. Ако е таква работата, подобро да го обрежиш бебето, отколку да се грижиш за тоа...
Znaci vaka, glavickata izlleguva od kozatam malce me pece too...ali posle glavickata koga ke e gola koga ke e fatam boli....
Znaci vaka, glavickata izlleguva od kozatam malce me pece too...ali posle glavickata koga ke e gola koga ke e fatam boli....
Здраво дечки, сакам да ве прашам нешто. Дали луѓето што имаат фимоза на пенисот, имаат некаков ризик од некоја друга болест??? И дали со фимоза на пенис, може да имаш деца??? Ви благодарам однапред.
Нема веза тоа што боли нормално е ќе помине за кратко..ќе изгуби осетливост немај гајле...
Него ако имаш фимоза полека треба да ра рашируваш кожата на врвот..во никој случај немој насилно да ја влечеш зошто ако отиде преку главата и ако имаш посериозна фимоза може да се заглави под главата и да дојде до парафимоза...тогаш ако не успееш брзо да ја вратиш мора да одиш итно на доктор...
A dokolku imas fimoza....a necis da se secis...Dali mozes da imas deca ako imas fimoza???? Ve molam iskren odgovor