Indigo
баниран/а
- Член од
- 8 септември 2012
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 414
3 пати по ред.. Da Fuqдругарче др пат раздели ги на саати
![]()
3 пати во денот не 3 пати по ред.. Читај убаво
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3 пати по ред.. Da Fuqдругарче др пат раздели ги на саати
![]()
Sto da se prevzeme koga imate ranicka na glavickata od penisot? I od koja pricina taka nastanuva?
A od neredoven seks mozi da dojdi do toa?
Го има в'терано настрана остај ти тие филмови од нередовен секс.Ако беше така тие што ретко ебат печурки ќе имаа за продавање.A od neredoven seks mozi da dojdi do toa?
Ni ednoto ni drugoto ne e tocno. Sepak fala mislata.Може од немијање. А и од шврљање! Немој да те лаже некој дека може од WC шоља да фати, тоа само на најголемите баксузи им се дешава (1 во милион).
Води го на брисеви![]()
Ni ednoto ni drugoto ne e tocno. Sepak fala mislata.
Нека не ми те ладат овие. Може си го потфанал со патентот, се гребнал некако, ти си го гребнала со нокти, со заби...
A ti pak od iskustvo si znaesНека не ми те ладат овие. Може си го потфанал со патентот, се гребнал некако, ти си го гребнала со нокти, со заби...
A ti pak od iskustvo si znaes![]()
Момци, ја иам проблем - Иам некој тип на фимоза(или нешто) .... ок се осеќам и се, али ради вишокот кожа си иам проблеми при сексуални односи
Некој да ми каже ценовник за хируршкиот зафат и дали фондот го покрива ?
И како иде со закажување/добивање термин?
+)
ми отече пенисот значи денес три пати мастурбирав и еве сега заприметувам како ми е oтечен треба да појдам на доктор да посетам доктор или што треба да правам помогнете во паника сум
Заебанциите на страна, купете Panthenol маст и ќе му помине како на кутре и за друг пат малку со помукает когаSto da se prevzeme koga imate ranicka na glavickata od penisot? I od koja pricina taka nastanuva?