Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Дали боли ко ќе ти го сецнат,дали те успиваат, ќе ми ја каже некој процедурата, ако ја има искусено?
Не бе другар, одиш таму и ти ставаат анестезија со целосна опојка, го пикаш алатот во една дупка и те покриваат со најлон, и само таквото ти се гледа, и ти го сецнуваат само колку да се отвори кожичката убаво, значи ептен малце... После ти даваат маст и редовно треба да го миеш со чај топол од камилица...
Е сеа за другите, ако ви е ептен зарибан и ако имате над 15 години дефинитивно тргајте на уролог, оти викаат многу повеќе болело кај постарите...

Не бе другар, одиш таму и ти ставаат анестезија со целосна опојка, го пикаш алатот во една дупка и ...
Биди искрен со дечкото, секој што тврди дека за овој „зафат„ во болница ќе му обезбедат хируршка сала со се комплет екипа и анестезиолог, или лаже или татко му е анестезиологот.

Работава е или ќе ебеш на суво (и ќе се гордееш потоа) или ќе идеш под скалпер. Во вториот случај 100% ќе бидеш без таа целосна анестезија што ја збориш, но во првиот случај никој не те спречува пред коитусот да дрмнеш пола литро жесток пијалок по избор! (ама да остане малку и за дезинфекција)

Кај мене тоа е во ред но нешто друго ме мачи. Кај отворот т.е. под отворот масце како да ми е отечено или така ми изгледа како вишок на кожа да имам, немам ни болни ни пак ми пречи али некој од икуство да каже нешто...

Момци, ја иам проблем - Иам некој тип на фимоза(или нешто) .... ок се осеќам и се, али ради вишокот кожа си иам проблеми при сексуални односи :)

Некој да ми каже ценовник за хируршкиот зафат и дали фондот го покрива ?

И како иде со закажување/добивање термин?

+)

ми отече пенисот значи денес три пати мастурбирав и еве сега заприметувам како ми е oтечен треба да појдам на доктор да посетам доктор или што треба да правам помогнете во паника сум

ми отече пенисот значи денес три пати мастурбирав и еве сега заприметувам како ми е oтечен треба да појдам на доктор да посетам доктор или што треба да правам помогнете во паника сум

никој не може да ти даде права информација што е на твојот пенис затоа најдобро уште некои 2-3 часа појди на уролог и таму најдобро ќе ти кажат што е како е... :)и без срамење сепак се работи за здравје (y)

Ти е отечен или само имаш јазол во долниот дел од главичката, кој боли кога ќе го притиснеш?
Ако е второво, не паничи, се јавила лимфоцела заради запишување на лимфните јазли.
Воопшто не е опасно и ќе се повлече само од себе за 5-7 дена.

Ако е друго, посети уролог.

Ne e do necisti race , tuku preteral . Sega odmor malce i ke go snema otokot.

точно така. и не е тој кој му отекол, туку кожата околу него. за 24 сати ќе се смири без никакви интервенции.

imav drugar vo sredno sto za opklada go imase droceno 7 pati po red ,ja dobi opkladata no dobi i strasni bolki ,krvarenje a i mu potekoa testisite pa morase da prima nekoi inekciii koj gi naracuvase od London za da ne stane sterilen.....
od ovoj nastan edinstvena mu ostana nadimakot 'DRKLE'
denes tipot ima 4 deca

Си се прегреал бе пријателе :icon_lol:
Не го чепкај сега некој период, одмарај. Симни си цртани, пример Були Були, таму нема ниту една сцена што би те напалила или натерала повторно да помислиш.

Имам и јас едно прашање али у врска со тестисите.Внатре во десниот од горната страна имам нешто а неам појма што,вака преку кожа некако изгледа како да е темно сина боја.Незнам дали одсекогаш сум го имал тоа и дали е нормално.Доколку има слична тема у врска со мојот проблем споите,и доколку некој е запознаен со вакво нешто нека ме контактира.

Имам и јас едно прашање али у врска со тестисите.Внатре во десниот од горната страна имам нешто а неам појма што,вака преку кожа некако изгледа како да е темно сина боја.Незнам дали одсекогаш сум го имал тоа и дали е нормално.Доколку има слична тема у врска со мојот проблем споите,и доколку некој е запознаен со вакво нешто нека ме контактира.
Дечко здравствената у раце, патот под нозе и правец на уролог. На форум никој нема да ти дијагностицира правилно, што точно и како ти е. Ќе ти даваат само претпоставки. Ако сакаш деца еден ден, направи нешто, превземи грижа за своето здравје. Не е срамота, имаш проблем, оди на консултација кај вистински лекар. Овде што и да ти кажат, нема да ти го решат проблемот. Ајде да одиш уште веднаш на лекар!

drugar i mene mi se javi takov otok prvpat koga pocnav da drkam se sekavam u treto oddelenie, poso i ja ko tebe u serija go raspukav 3-4 pati isto kako tebe bev upanicen ali posle den dva se si dojde u normala... Mislam deka nema potreba od panika, osven ako ne si dupel nesto somnitelno...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom