Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Оти да го обрежиш, нема веза. Да му ја отвараш кожичката на бањање во текот на првата година и после детето ке си нема проблем. Иако сега фимоза имаат 4/5 бебиња баш ради стравот на родителите да не го повредат детето.

Ова не е точно. Фимоза (тесен foreskin), и краток френулум се вродени, генетски.

A dokolku imas fimoza....a necis da se secis...Dali mozes da imas deca ako imas fimoza???? Ve molam iskren odgovor

Со фимоза моеш да имаш деца но секс малце послабо, бидејќи сфаќаш нели, коа не иде кожата како што треба, ќе немоеш ни да имаш секс како што треба. Иди на уролог во понеделник, ќе ти закажат мал хирирушки зафат, зависи до колку е сериозно. Ако те сечат (што трае 10 минути) ќе одмараш дома 1 недела и после како нов. :D

Decki pred nekoj den citav ovdeka imase objava za problemi so peniost imase nekoj pisuvano. E sega vaka i jas imam problem so kozata na glavickata nemozam da e izvadam glavickata nadvor, go pravam toa samo koga peniost ne e vo erekcija a koga e vo erekcija nemam probano zs mi e strav od bolka. Isto taka glavickata mi e malku na krivo (levo). Dali ima pojava na nekoja bolest??

Decki pred nekoj den citav ovdeka imase objava za problemi so peniost imase nekoj pisuvano. E sega vaka i jas imam problem so kozata na glavickata nemozam da e izvadam glavickata nadvor, go pravam toa samo koga peniost ne e vo erekcija a koga e vo erekcija nemam probano zs mi e strav od bolka. Isto taka glavickata mi e malku na krivo (levo). Dali ima pojava na nekoja bolest??

Зошто кога виде дека има тема за истото отвори нова тема? Разгледај ја оваа тема и види, веќе има пишувано за тој проблем.

Зошто кога виде дека има тема за истото отвори нова тема? Разгледај ја оваа тема и види, веќе има пишувано за тој проблем.

Побарај во администрација кога ќе отвараат нов профил, да пишува - Дали имате проблем со пенисот? и директ да ги пренасочува тука. Епидемија од вакви теми има периодов нешто. :D

Побарај во администрација кога ќе отвараат нов профил, да пишува - Дали имате проблем со пенисот? и директ да ги пренасочува тука. Епидемија од вакви теми има периодов нешто. :D

Зимски распуст, шта чеш...

Да не го имаш прегорено пријател? :icon_lol:
Ако да немаш гајле че ти помини, ако не барај чаре на лекар.

Kolku e operacijata?? Dali e bolno??? I kolku vreme ti e potrebno za zazdravuvanje????

Aj neka mi kaze nekoj nekoja mast/krema da probam da vidam dali ce imat efekt, da ne odam da ja secam kozickata????

Aj neka mi kaze nekoj nekoja mast/krema da probam da vidam dali ce imat efekt, da ne odam da ja secam kozickata????

Ne postoi magicna mast/krema so magicen efekt, ili pod tus so topla voda i gel za telo ke probas sam da go otvoris pa sredis so vezbanje ili secnuvanje.
Treto nema,

Абе кога не е во ерекција земете растргајте колку можете кожата одозгоре што е и нема кај да бега за ден-два ќе осетите промена...

после мочање отвори го еднаш-двапати и плус со топла вода и понекогаш камилица, појди провери се можеби нема потреба од циркумсизија, можеби френулумот ти е краток

http://upload.wikimedia.org/wikiped...ein_du_prépuce.jpg/800px-Frein_du_prépuce.jpg
Вака ми е и мене ама мене погоре ми е и од двај од напред ја вадам главата а од позади само малце искача на дечково му е многу јас неможам ни волку ке можам со крема нешто камилица ова она бес да се сече ? или да го кинам на секс ?

Незнам како да опишам имам 15 години исто и имам проблем од мал , големината на пенисот ми е нормално но неможам да го отворам мислам го отворам ама многу малку не излага цела главичка , при маструбирање сум немал болки никогаш(скраја да е) при мокрење и други работи , некаков совет , можно е со ваков пенис да имам проблеми при секс?

Незнам како да опишам имам 15 години исто и имам проблем од мал , големината на пенисот ми е нормално но неможам да го отворам мислам го отворам ама многу малку не излага цела главичка , при маструбирање сум немал болки никогаш(скраја да е) при мокрење и други работи , некаков совет , можно е со ваков пенис да имам проблеми при секс?

Имав јас сличен проблем , бев помал ( околу 10 -11 ) години , проблемот е што кожата ти е залепена за главичката , а тоа досега требало родителите да го направат се оделува некаде на 4-5 па и помал инаку мислам дека ова се нарекува фимоза и можеш да прочиташ по интернет ,иди кај матичен ке ти препорача маст нешто за полека да ја одлепиш ако не ке отидеш на уролог или како се викаше па со зафат ке се реши не е болно јас бев на зафат , ќе помине без грижи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom