Pro Evolution Soccer 2016

Дали сметате дека PES 2016 е подобра од претходните 2-3 изданија

• Да подобра е од претходните години

Гласови: 36 50,7%
  • Иста е како PES 15

Гласови: 18 25,4%
  • Полоша е од претходните години

Гласови: 10 14,1%
  • Ова е најдобрата PES досега

Гласови: 7 9,9%

• Вкупно гласачи
    71
Не било тоа... Знаеш што било? :D
Нема да ти се верува какви банални ствари во даден момент можат да те дупат, и ни на крај памет да не ти паѓа дека е во нив проблемот. :tapp:

Во сетингс/онлајн има едно "Аuto", под него треба да стои 0 а кај мене беше 5670. :facepalm:

@bobipp пробај и ти!
Пробав и тоа, не сака :yid:

А играч да го поставим кај шо сакам јас не може?
тоа рецимо од АМФ У СС океј, ама мрдање на играчот кај да притиснам за таква опција се изнапробав...

Иди со стрелката кај тој играч што сакаш да му смениш позиција и држи го X-от и влечи го. Или ако си на тастатура тоа копче со кое подаваш би му дошло.

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
@Mr.47 @mkgunner Не разбирам, што проблем има со трансферите? :D

Видал, Тевез, Пирло, Огбона, Сторари се минато за Јувентус, како и многу други играчи за други тимови, но и игрчаи кои се „иднина“ на истите тимови ги нема. Се прашувам, дали Конами воопшто имаат направено барем еден трансфер што се случил летово.

@Mr.47 @mkgunner Не разбирам, што проблем има со трансферите? :D

Има проблем што одамна им немам е.бано свеживо на фб, ќе ме банираат пак месец дена од постирање иначе им ебаф се косооко им ебаф :D

Не можам играч да префлам од еден тим во друг на играва, едино само со трампа за некој друг играч од тој тим.. Тапа. Колку срање мени и едит опции има играва тоа е нешто невидено.

Гејмплејот иначе не е лош. Изминативе ПЕС игри само сум ги инсталирал, сум играл една партија и од што биле ужас сум ги бришел експресно. На оваа ќе и дадам шанса.

Пример Фалкао сакаш да го подместиш од Јунајтед во Челзи..

Одиш во Челзи и кликнуваш А,потоа влеваш во Јунајтед го наоѓаш Фалкао и одиш Ентер и регистер то теам,едноставно е.[DOUBLEPOST=1442593132][/DOUBLEPOST]Mnogu mi kochi be na gameplayot ima li nekoe chare da se najde ? :D

Последно уредено:
Пример Фалкао сакаш да го подместиш од Јунајтед во Челзи..

Одиш во Челзи и кликнуваш А,потоа влеваш во Јунајтед го наоѓаш Фалкао и одиш Ентер и регистер то теам,едноставно е.[DOUBLEPOST=1442593132][/DOUBLEPOST]Mnogu mi kochi be na gameplayot ima li nekoe chare da se najde ? :D
Кај мене е супер не кочи ич, до тебе е нешо ваљда

И фала богу почнаа да се подобруваат од тоа срањето 15ката

Изиграв 3 партии на Суперстар и ова е мојот прв впечаток:

Ќе ја оценам за нијанса полоша од 15-ката, но не и од 14-ката, пошо не верувам да направат посрање од нејзе! :гомце:

Во однос на 15-ката, има и подобри и полоши работи (промени). Пореалистични се движењата на фудбалерите во текот на играта, тоа е доста позитивно, браво!

Но има огромна промена во начинот на додавање (Low Pass/Through Pass), при поголемо полнење воопшто и да не постои разлика помеѓу овие две, а тоа морам да го оценам доста негатвно, барем за мене. Прелесно се феилнува во додавања, мораш прецизно да насочиш каде и колку да додадеш, а при многу мало полнење воопшто и не додава, туку си дава малку фор и тоа е, налик на dash. Булшит!

Потоа, трансферите се катастрофа! Не знам и дали 20% им се направени. 2 саати ги правев. Исто така оневозможено ти е да праќаш понуда со твоја цифра на сума, туку откако ќе ти ја прифати играчот понудата имаш можност за евентуално намалување на сумата а тоа не ми се допадна.

И накрај голманите.Тешки месечари се! Не знам и дали воопшто можат да фатат топка во шеснаесетник?! :facepalm:

Но од друга страна за PvP мислем дека ќе биди одлична, пошо и на двете страни ќи има идентични грешки и мислам дека нема да се обрнува пажња на тие работи, туку само ќе се ужива во подобрената визуелизацијата и то е! ;)

Како и да е, ова е прв впечаток, исото се случуваше и со претходната дури да ја навикнам...

Не можам играч да префлам од еден тим во друг на играва, едино само со трампа за некој друг играч од тој тим.. Тапа. Колку срање мени и едит опции има играва тоа е нешто невидено.

Гејмплејот иначе не е лош. Изминативе ПЕС игри само сум ги инсталирал, сум играл една партија и од што биле ужас сум ги бришел експресно. На оваа ќе и дадам шанса.

кога идеш у екстрас - трансферс, одбираш тим и има на триаголник римув плеер, на икдс адд....

Изиграв 3 партии на Суперстар и ова е мојот прв впечаток:

Ќе ја оценам за нијанса полоша од 15-ката, но не и од 14-ката, пошо не верувам да направат посрање од нејзе! :гомце:

Во однос на 15-ката, има и подобри и полоши работи (промени). Пореалистични се движењата на фудбалерите во текот на играта, тоа е доста позитивно, браво!

Но има огромна промена во начинот на додавање (Low Pass/Through Pass), при поголемо полнење воопшто и да не постои разлика помеѓу овие две, а тоа морам да го оценам доста негатвно, барем за мене. Прелесно се феилнува во додавања, мораш прецизно да насочиш каде и колку да додадеш, а при многу мало полнење воопшто и не додава, туку си дава малку фор и тоа е, налик на dash. Булшит!

Потоа, трансферите се катастрофа! Не знам и дали 20% им се направени. 2 саати ги правев. Исто така оневозможено ти е да праќаш понуда со твоја цифра на сума, туку откако ќе ти ја прифати играчот понудата имаш можност за евентуално намалување на сумата а тоа не ми се допадна.

И накрај голманите.Тешки месечари се! Не знам и дали воопшто можат да фатат топка во шеснаесетник?! :facepalm:

Но од друга страна за PvP мислем дека ќе биди одлична, пошо и на двете страни ќи има идентични грешки и мислам дека нема да се обрнува пажња на тие работи, туку само ќе се ужива во подобрената визуелизацијата и то е! ;)

Како и да е, ова е прв впечаток, исото се случуваше и со претходната дури да ја навикнам...
Сериозен си дека нема разлика? wat
И ако толку ти е тешко да погодиш пас, у select sides имаш супорт лвл за пасевите стај си 3ка и нека ти подавам само

у select sides имаш супорт лвл за пасевите стај си 3ка и нека ти подавам само

Еии не памтам како ми беа тоа левелите на 15ката. Али најверојатно си во право! Ќе проверам следниот пат. ;)

А ја рушив од серење. Ноу екскјуз! :rolleyes:

Шо се секирате за трансферите секако ќе излезат со пач овие од ПТЕ или Песедит ако праат оваа година... нема уште ништо официјално, ама ако почнат пак ќе биде супер.

Шо се секирате за трансферите секако ќе излезат со пач овие од ПТЕ или Песедит ако праат оваа година... нема уште ништо официјално, ама ако почнат пак ќе биде супер.

ПЕС едит тешко дека ќе праат. Лани паузираа со „официјално“ соопштение поради нееднаквиот третман на КОНАМИ кон ПЦ играчите во споредба со конзолашите. Со оглед на тоа дека и годинава е исто, најверојатно ќе продолжат со паузата за новиве ПЕС, а ќе си продолжат со ПЕС 2013(за оваа мислам уште прават).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom