Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто не можам да играм онлајн? Добивам ваква порака:
Wrong KONAMI ID, KONAMI ID password or One Time Pass service. Прееска можев да играм пред да го рестартирам компјутерот, сега не. Барав решение и на нет, но не најдов.

Зошто не можам да играм онлајн? Добивам ваква порака:
Wrong KONAMI ID, KONAMI ID password or One Time Pass service. Прееска можев да играм пред да го рестартирам компјутерот, сега не. Барав решение и на нет, но не најдов.
Па ако не е оригинал играта неможиш мислам да играш онлине !

Воопшто не ме прашува за тоа, оти преко стимот се логирам. Изгледа се заштитиле од пиратската верзија,претходно ја немав оклучено од јануари. :D

Изгледа сите пак ќе ја засакате PES како порано (y) Заборавете еднаш на PES 6, како што е новото мото. Love the past, play the future :свиркам:

Иц МоуРРРРРРРРатаааа! :vozbud::vozbud:

Изглеа добро, ама шугави ми се играчите, многу широко се движат. До пес 13 беа горе-доле ОК, 14 наваму ужас. Џоа Фифа. :D

А за тоа каква е игривоста, у септември ќе дискутираме.

п.с. На фифа се боље направени играчите, физикусот, т.е. изгледот, додека на ПЕС, кажав погоре, а и шорцевите им се многу широки. :D

На сите "First Demo Gameplay" видеа имавме големи очекувања за играта, но на крај не разочараа. Ај белким новата верзија ќе ја поправат и ќе не натера да се вратиме на ПЕС.

The application was unable to start correctly (0xc000007b).Click OK to close application. Чаре?

The application was unable to start correctly (0xc000007b).Click OK to close application. Чаре?
Чаре преимсталирај ја играта и инсталирај оние сите DirectX! И мене така ми се напрај и така го решив ! ;)[DOUBLEPOST=1440715765][/DOUBLEPOST]Или со ddl fixer пробај :)

Чаре преимсталирај ја играта и инсталирај оние сите DirectX! И мене така ми се напрај и така го решив ! ;)[DOUBLEPOST=1440715765][/DOUBLEPOST]Или со ddl fixer пробај :)
Ај прати по ПП, неможам добар линк да најдам...

Изгледа сите пак ќе ја засакате PES како порано (y) Заборавете еднаш на PES 6, како што е новото мото. Love the past, play the future :свиркам:
Го пробав демото, подобрени се, али сеуште далеку зад Фифа.
Гледам 99% од финтициве, сетинзите што ги има на фифа, а лани ги немаше во пес, годинава ги има.
Треба да си имаат свој идентитет, не да копираат. Ваков гејмплеј имаше фифа 12.
Би рекол дека играв игра од 2012година со графика од 2014 :)

Дајте бе некое турнирче да организираме на ПЕС-о преку интернет! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom