Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако не е оригинал играта неможиш мислам да играш онлине !Зошто не можам да играм онлајн? Добивам ваква порака:
Wrong KONAMI ID, KONAMI ID password or One Time Pass service. Прееска можев да играм пред да го рестартирам компјутерот, сега не. Барав решение и на нет, но не најдов.
Порано можев, плус и пред 2-3 часа откако си направив акаунт.Па ако не е оригинал играта неможиш мислам да играш онлине !
незнам, види пасвордот или ИД да не ги грешиш негде !Порано можев, плус и пред 2-3 часа откако си направив акаунт.
Изгледа да
Чаре преимсталирај ја играта и инсталирај оние сите DirectX! И мене така ми се напрај и така го решив !The application was unable to start correctly (0xc000007b).Click OK to close application. Чаре?
Ај прати по ПП, неможам добар линк да најдам...Чаре преимсталирај ја играта и инсталирај оние сите DirectX! И мене така ми се напрај и така го решив ![DOUBLEPOST=1440715765][/DOUBLEPOST]Или со ddl fixer пробај
![]()
Го пробав демото, подобрени се, али сеуште далеку зад Фифа.
Изгледа сите пак ќе ја засакате PES како пораноЗаборавете еднаш на PES 6, како што е новото мото. Love the past, play the future
![]()