Зато рики, пушташ винампот, пушташ омилената музика, правиш на Pesot муте, се живо и диво и ем слушаш музика, ем си грмиш во играта
Нешто кое со години го применувам.
И на "Massive Attack"... all out defence си.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зато рики, пушташ винампот, пушташ омилената музика, правиш на Pesot муте, се живо и диво и ем слушаш музика, ем си грмиш во играта
На PES 6 десетина сезони на мастер изиграв вакаЗато рики, пушташ винампот, пушташ омилената музика, правиш на Pesot муте, се живо и диво и ем слушаш музика, ем си грмиш во играта
A na PES 4 ili PES 5 bese, po 15 sezoni na master ne mozes ponataka, ja vrtisМастер е срањето, штета што немаше крај.............а со тоа и некако опаѓа по одредено време интересот да се продолжи со истото.
Полека, смири се. Ти сакаш со 2-3 паса да дојдеш до гол и да дадеш гол. Па не е ПЕС 6 оваТи ибам играта постана. Ти ибам и јапонци и конами и се. После толку време се решив игра да инсталирам за шо? За да ми се качи притисоков 300. 3 паса не можеш да сврзеш, а нормално Чезена ми игра небаре е Барселона во најдобрите времиња. Пасови во празно, тика така, дриблинзи, паметот вртелешка ти го прават, а ти се мачиш Мексес да му ја подаде на Монтоливо. Како мине времево поголеми срања прават од играва, ИСС од пред 15 години беше поарна од ваа![]()
Добра си е играта, само проблемот е во тоа што сме станале премногу свилени, се нешто не ни чини. За сите пес до сега имаше критики и на крај пак се навикнуваме на нив.
Секако со исклучок на 14ката.
Луѓе, зошто кога ја палам играта ме носи на Стим страната за играта? Пробав и да кракувам, пак е исто.