Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
На играва боље е само движењето на играчите без топака и отварањето. Пасот ми иде на живци касни ептен, неможеш акција да напрај како што сакаш, да дриблашмораш 2-3 сек порано на страна да стиснеш за наврмее да реагира пред да ти дојде играч да ти ја земе.. Тоа страшно ме нервира. Голманите еден на еден се срање... а од далек праат некој добри интервенции.. Сепак ќе почекам некој пач, ако не си останувам на 13ката. Најбоље верзија е таа што има излезено.

Како позитивно почнаа импресиите, за да преминат во разочарување на крај. Добро бе не излезе ли демо за PC за чудово, некако при толку негативни коментари не ми се ослободуваат 8 гига на компјутеров со простор ограничен што ми е.

Како позитивно почнаа импресиите, за да преминат во разочарување на крај. Добро бе не излезе ли демо за PC за чудово, некако при толку негативни коментари не ми се ослободуваат 8 гига на компјутеров со простор ограничен што ми е.
Ne izleze demo za PC, samo za Xbox i PS4. Znaat deka same old shit e sekoja godina za PC. :rolleyes:

Излезено е за ПЦ. Можеш да го снимиш на стим, ако имаш акаунт.
Демото излезе на ист датум како и играта.

Демото за ПЦ каснеше, затоа што во демо верзиите за 12 и 13, модерите им ги отворија тимовите кои беа оставени во фајловите, и поради тоа сеа ПЦ играчите го јадат. КОНАМИ ја криви ПЦ заедницата поради тоа, а уствари они се криви што ги оставиле тимовите. Кога прават демо, нека ги ставам само оние тимови во фајловите, кои се отворени во играта,

Исто е ова како да оставиш пиштол на маса, и некој кој веќе убил, да го земе и да убие. Крив нема да биде само тој што убил, туку и тој што го ставил пиштолот на масата(Конами и тимовите во фајловите). Звучи глупаво, ама може да се направи ваква споредба.

Пес 10 беше задњата убаа, после му ебаја матер, 11 беше катастрофа скроз, после малце се поопраеја али неможат да га врата славата стара со пес 6

Излезено е за ПЦ. Можеш да го снимиш на стим, ако имаш акаунт.
Демото излезе на ист датум како и играта.
Мора стим акаунт за ова? Стим акаунт може секој будала да направи бесплатно или? Човече не сум се замарал со игриве и со стим години уназад, делувам пештерски со муабетов :)

1523369_373285002839380_7335294366670936070_o.jpg

The general quality of PES 2015 and especially PES 2014 combined with Konami's complete disinterest in the PC version: the quality gap to the PS4 version and the incredibly poor performance even on high-end PCs is simply disappointing, not to mention hundreds of errors in the database, ingame faces and kits, as well as the recurring lack of stadiums

Имаат поддршка од најголем дел PES фанови вклучително и мене (y)

The general quality of PES 2015 and especially PES 2014 combined with Konami's complete disinterest in the PC version: the quality gap to the PS4 version and the incredibly poor performance even on high-end PCs is simply disappointing, not to mention hundreds of errors in the database, ingame faces and kits, as well as the recurring lack of stadiums

Имаат поддршка од најголем дел PES фанови вклучително и мене (y)
А за 13-ва дали сеуште прават пачови?

Па искрено и требаше ова да се случи. До кога рандом фанбој батиња ќе им ги перат :гомце: и ќе им ја вршат нивната работа?

Толку ми се мизерни коментаторите, научено ми е на памет тоа што го зборуваат и знам во кој дел од натпреварот што има да кажат.. :icon_lol: редно беше да се променат..ама ништо..ќе чекаме до пес 16 :icon_mrgr:

Баш така. Тачно ги учиш што зборат во било кој дел од натпреварот. Коментираат ко без воља, Никаква страст немаат во коментирањето, и го зборат се едното исто.
Поготово има периоди кога праиш сосема мирна акција, ќе шутнеш да речеме со Ди Марија, и коментаторов од нигде никаде ќе се издере „ДИМАРИИИИИИИИИАААА“. :facepalm: А притоа топката завршува 100метра над гол :icon_mrgr:

Баш така. Тачно ги учиш што зборат во било кој дел од натпреварот. Коментираат ко без воља, Никаква страст немаат во коментирањето, и го зборат се едното исто.
Поготово има периоди кога праиш сосема мирна акција, ќе шутнеш да речеме со Ди Марија, и коментаторов од нигде никаде ќе се издере „ДИМАРИИИИИИИИИАААА“. :facepalm: А притоа топката завршува 100метра над гол :icon_mrgr:
Зато рики, пушташ винампот, пушташ омилената музика, правиш на Pesot муте, се живо и диво и ем слушаш музика, ем си грмиш во играта :D

Нешто кое со години го применувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom