Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј стварно шо е работава со Windows 7? Откако ја инсталирав играва на него ниеден пач не фаќа. Се менуваат имињата на спорните екипи ама амблеми и дресови јок! Да не има некој слични проблеми?

Еј стварно шо е работава со Windows 7? Откако ја инсталирав играва на него ниеден пач не фаќа. Се менуваат имињата на спорните екипи ама амблеми и дресови јок! Да не има некој слични проблеми?

јас...и право дресовите на сите клубови од англиската лига се исти

јас...и право на сите клубови од англиската лига се исти

Најдов! Треба во system 32 да се инсталира d3dx9_37.dll. Најди го на интернет, спушти го (1.6 МБ е) екстрахирај го ако е во рар и копирај го во C:Windows/system32.
После преинсталирај го пачот со китсерверот и ОК е.

Најдов! Треба во system 32 да се инсталира d3dx9_37.dll. Најди го на интернет, спушти го (1.6 МБ е) екстрахирај го ако е во рар и копирај го во C:Windows/system32.
После преинсталирај го пачот со китсерверот и ОК е.

фала многу :):salut:

А емблемите на клубовите направени ли се?

untitlofo.bmp

Ova mi se pojavuva otkako ke go instaliram

Probuvam kaj drugar da ja instaliram istiot problem go imam, a nigde ne mozam da go najdam crackot sto go spomna ice_cube pogore aj ako moze help, fala odnapred :smir:

Пач со сите трансфери досега излезе? И за бундес лигата? :pipi:

Инсталирав еден пач, и сеа ми бара крак, али неможам да најдам. Дали ако инсталирам друг пач ќе се среди?

Еве ви пач малку е постар верзија 0.3.1 има и верзија 1.1 али јас ја користам оваа верзија многу лесно се инсталира само кликнете на тоа сто ке ви се довнлодира и инсталирате некст,некст и брзо ке се инсталира после само влезете таму каде што ви е снимена играта па во китсервер и одите на Setup па потоа инстал и ке ви се појави едно прозорче вие стиснете смо ОК и тоа е тоа.Еве ви линк http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-patch-03-all-in-one.html

Probuvam kaj drugar da ja instaliram istiot problem go imam, a nigde ne mozam da go najdam crackot sto go spomna ice_cube pogore aj ako moze help, fala odnapred :smir:
па имаш крак во самата игра,кога ке го отвориш image од играта,има внатре крак,види убаво

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom