Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobro dali nekoj od vas sto igral do sea PES... Ima dobieno FAUL od sudijata... Igrava e u PM... treba Palka da mu izvadis pa mozda opomena usna ke ti dade... ili Prednost ke pocituva! PES 9 e 10 pati podobra od ovaa... ovde nema ni kontrola vrz topka ni nisto... sekoja cest za grafikata ama Gejmplejot e EPTEN LOOOOOOOS

Пореално не можело да биде, не знам што има лошо тука...9ката е гемче во споредба со оваа. А балансот и играњето се перфекција, треба само време да ги навикнеш и следната година за 11ката да се прави истиот муабет :wink:

Dobro dali nekoj od vas sto igral do sea PES... Ima dobieno FAUL od sudijata... Igrava e u PM... treba Palka da mu izvadis pa mozda opomena usna ke ti dade... ili Prednost ke pocituva! PES 9 e 10 pati podobra od ovaa... ovde nema ni kontrola vrz topka ni nisto... sekoja cest za grafikata ama Gejmplejot e EPTEN LOOOOOOOS

тоа е реалноста, не можеш топката да ја држиш во посед на еден играч долго време, а со послаби играчи многу е тешко да се контролира топката, тоа е баш реално

Другар ОК.
- Играва и со графита и со др работи е подобра од 9-ката, ама судијата е многу лош.
Многу клизаат, без топка ме клизаат и нема фаул или некогас ке свирне ама нема но зт ни нисо. На секоја утакмица имам по еден повреден. А јас им се приблизувам им ја зимам топката и судат без врска. На 11-ката мора да се поправи то :smir::toe:

Кај можам да ја најдам за пс2,ама не таа со пачот?

Дајте некој добар пач за 2010

Ако може некој да стае пач за тимовите од бундес лига:smir:

Dobra e be igrata....jas imam dobieno fauli kolku sakas.

Da poteska e za igranje od 2009-kata no bas toa sto e poteska go ja pravi podobra!

А емблемите на клубовите направени ли се?

untitlofo.bmp

Ova mi se pojavuva otkako ke go instaliram

Почнав една одлична сезона со Арсенал во Мастер лига ги доведов Рикелме,Роналдињно и Игуаин.Игуаин ми е најдобар стрелец 5 гола во 5 натпревари.
Орце незнам за твојот проблем пачот се инсталира најобично.

А емблемите на клубовите направени ли се?

untitlofo.bmp

Ova mi se pojavuva otkako ke go instaliram

Крак за пачот ти треба.

Иначе, играм прво полвреме, се мучам, давам 1 гол.
Почнува второ полувреме, прва акција за противникот и гол обавезно. :pos:

Крак за пачот ти треба.

Иначе, играм прво полвреме, се мучам, давам 1 гол.
Почнува второ полувреме, прва акција за противникот и гол обавезно. :pos:
А како да го најдам? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom