- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Играта ја играм скоро 2 мес и се беше ок ни сецкаше ни ниш,ама сеа наеднаш почна да сецка,а појма немам што е работа,дај ако знае некој нека ми каже што е работа?:helou:
Друже може да те шутнат само ако не си изиграл доволно утакмици на пример помалку од 20-24 ако си правил рест на секоја 2ра инаку договори продужуват секако.Така да знаеш да не те буни.Некој да игра Become a legend ?
Веќе сум во 2016/2017 сезона. Конечно ја добив седмицата во Арсенал, играјќи како WF на лева страна.
Една сезона минав во Valladolid, па полу сезона во Valencia каде што бев купен во Реал Мадрид. Три сезони и ме шутнаа, педери! Најкорисен играч бев, но не добив нов договор, а толку долго чекав Раул да се пензионира ( Го јадевме бедот во финалиња на лига на шампиони од јуве, три години ).
Од таму во Манчестер Јун, една сезона и во следната полусезона, конечно во мојот драг Арсенал
Три години по ред најдобар европски играч и две, светски. Имам некој интересни, светски голови кој се надевам со време, ќе ги закачам на нет.
Некоја ваша сторија, нешто дополнително за овој мод ако знаете, пишете! : )
Па баш и не беше на секоја втора, можеби малце повеќе при крај на сезона, кога стварно ќе ми здосади, али нема везе. Бар знам зошто ме шутнале..Друже може да те шутнат само ако не си изиграл доволно утакмици на пример помалку од 20-24 ако си правил рест на секоја 2ра инаку договори продужуват секако.Така да знаеш да не те буни.
Луѓе, да ја инсталирам, да наместам во сетингс се на low, можам да ја играм со 256 мб рам?
Мојш да играш фудбал секако. Ама фифа 2001 :smee::smee:Не знам ни шо се занесвав јас:pos2:
PES 2010 e околу 5.4 гигаИ уште едно прашање... најдов торент од 1.5 гига, али не сум сигурен дека е пес 2010, не вервам да е толку мала, или толку е?
За на пс2 зборамPES 2010 e околу 5.4 гига
И кај мене се случува истото. Башка кога ја земав имав 1 ГБ рам и работеше без проблеми, а сега имам 3 ГБ и кога ќе почнам утакмица првин е во ред и после наеднаш почнува да сецка.Играта ја играм скоро 2 мес и се беше ок ни сецкаше ни ниш,ама сеа наеднаш почна да сецка,а појма немам што е работа,дај ако знае некој нека ми каже што е работа?:helou:
Да не имате некој вирус у пц?Ако немате вирус тогаш пробајте да го отштиклирате во Сетингс Use frame skipping јас ова го направив уште на почеток и веќе не сецка.И кај мене се случува истото. Башка кога ја земав имав 1 ГБ рам и работеше без проблеми, а сега имам 3 ГБ и кога ќе почнам утакмица првин е во ред и после наеднаш почнува да сецка.
PES 2010 e околу 5.4 гига