Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи не можам да ви се начудам.

Како бе не можеш со оригиналните од Мастер Лига?
Кога бираш тим, доле ти пишува, press Y for default Master League players.
И пазете:

masterleague.jpg

Еи мајкуму, научете да читате темелно бар :)

Што е финтава со играва. на мастер лига ги изгубив и Сисоко и Гросо, затоа што се договориле односно потпишале за други клубови. Јас не сум прифатил ништо. Како може ова да се деси.

Што е финтава со играва. на мастер лига ги изгубив и Сисоко и Гросо, затоа што се договориле односно потпишале за други клубови. Јас не сум прифатил ништо. Како може ова да се деси.
capturxrx.jpg

Смени го ова.

Negotite Directly ми е наместено. Знам за ова, мибеше едно време на Скаут, и ми се деси истото со Сисоко. Си пуштив тогаш Сејфот и си сменив у Дирекно и откажав трансферот. и оттогаш немам пипнато. и не знам зашо сеа вака ми прави.

[/QUOTE]Ќе ми одговори некој?[/QUOTE]

Според ова што го гледам нешто не е вред со имиџот од играта!

Може да се стават некако други фудбали ?

Да, може. Ти треба само китсервер и во него си ги ставаш топките и си играш. НО само ако знаеш да работиш со китсервер, многу е лесно.

Дај препорачајте добар пач што ги средува логоата на тимовите и имињата, ко на пример Челзи, Арсенал итн.

Да, може. Ти треба само китсервер и во него си ги ставаш топките и си играш. НО само ако знаеш да работиш со китсервер, многу е лесно.

Е кај да го најдам китесерверот ... ? и кажи ми како да работам со него :kesa:

Оди на http://pes2008editing.blogspot.com/ и од десна страна имаш категории: додатоци за ПЕС 6, ПЕС 2009, ПЕС 2010. и во секоја од нив имаш kits, kitpack, graphic patches, emblems, boots, stadiums и други работи, што ти душа сака. Тоа kits е за поединечни екипи дресови, а за топтан менување дресови на цели лиги како што сакаш ти (Англија, Шпанија...) ќе кликниш на сликичката download kitserver here и прв пост е најновиот достапен kitserver. Го спушташ тоа и фолдерот kitsever го копираш кај што тие снимена играта: C:Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 2010. Го отвараш фолдерот и има setup.exe инсталираш и готово. По потреба можно е да треба рестарт, тоа ќе си видиш. Барем вака беше постапката за ПЕС 09, не би требало да има нешто поинаку. Па со среќа! Јас сеуште ја немам купено играва, со нетрпение чекам, веќе ми се здосади ПЕС 09.

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Оди на http://pes2008editing.blogspot.com/ и од десна страна имаш категории: додатоци за ПЕС 6, ПЕС 2009, ПЕС 2010. и во секоја од нив имаш kits, kitpack, graphic patches, emblems, boots, stadiums и други работи, што ти душа сака. Тоа kits е за поединечни екипи дресови, а за топтан менување дресови на цели лиги како што сакаш ти (Англија, Шпанија...) ќе кликниш на сликичката download kitserver here и прв пост е најновиот достапен kitserver. Го спушташ тоа и фолдерот kitsever го копираш кај што тие снимена играта: C:Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 2010. Го отвараш фолдерот и има setup.exe инсталираш и готово. По потреба можно е да треба рестарт, тоа ќе си видиш. Барем вака беше постапката за ПЕС 09, не би требало да има нешто поинаку. Па со среќа! Јас сеуште ја немам купено играва, со нетрпение чекам, веќе ми се здосади ПЕС 09.

Не може никако да ми го најде пес2010.ехе кога пробувам да инсталирам. Све пробав!!! :toe:

Некој начин за да играат 6 играчи?

Бидејќи денеска еден другар ми кажа како они успеале, на 2009ката и 2010ката, имале од оние 2 во 1 гејмпади и средиле.
Ама не знаеше точно како. Па ако знае некој овде, дали пробал или слушнал нешто?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom