Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Серијава е закон!!! Ја изгледав прва сезона и при крај сум со втора а нормално ке ги симнам трета и четврта... А некој дане има да ми даде линк за да си спуштам позадини од серијава???
П.С. Колку епизоди има трета сезона а колку четрвта?

Серијава е закон!!! Ја изгледав прва сезона и при крај сум со втора а нормално ке ги симнам трета и четврта... А некој дане има да ми даде линк за да си спуштам позадини од серијава???
П.С. Колку епизоди има трета сезона а колку четрвта?
Трета сезона има 13 а четврта 24!!!

Трета сезона има 13 а четврта 24!!!

А на замунда сега баш читав пишит дека имат 22 епизоди четврта сезона, како така тие две се оделно или последните 2 епизоди траат подолго време?

Тие се пост продакшн, објаснување за случувањата пред тоа. Барај под The Final Break, мислам дека саат и пол траеше.

Оваа сезона на Сител сега што иде уште првата е или втората? Зошто гледам најавната шпица ја сменија. :)

Сум ја догледал и трета сезона и закон е, се надевам дека и четврта ке е добра :):):).. Сега сакам да ја гледам четрврта сезона ама на поднапиши најдов македонски превод од 1 до 16 епизода. Дали некој има македонски превот од 17 до 22 епизода и македонски превод за она The final Break??

ај кажете од кај да најдам превод за трета сезона
фала однапред

од сабајле почнав да го гледам,у школо изгледав 6 епизоди,утре уште толку :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom