Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
gi izgledav 1ra i 2ra sezona.. :) za vreme od 1 i pol mesec ;p
ae sega 3ta :vozbud:

хахаха многу ти требало бе ти исто како да си гледал по една епизода неделно...да видиш ти како се гледаат 2 сезони за два три дена :)

хахаха многу ти требало бе ти исто како да си гледал по една епизода неделно...да видиш ти како се гледаат 2 сезони за два три дена :)

Да
Посебно па третата во еден ден се гледа

Да
Посебно па третата во еден ден се гледа
Вчера сабајле почнав од почеток да ги гледам сите сезони. Уште 4-ри епизоди ми останаа од првата сезона, така да за 36 саати сум изгледал 18 епизоди.

Prison Break почнав да ја глеам пред неполн месец. Во рок од една и пол недела ги изгледав сите епизоди... и на крај ми го свирнаа со смртта на Мајкл, ццц... поглупо не можеше да биде. Уште не ја имам глеано Final Break, се плашам дека уште повеќе ќе се разочарам... па размислувам дали да ја гледам :)

аман бре многу нови фанови наеднаш...шо така ви текна....

Prison Break почнав да ја глеам пред неполн месец. Во рок од една и пол недела ги изгледав сите епизоди... и на крај ми го свирнаа со смртта на Мајкл, ццц... поглупо не можеше да биде. Уште не ја имам глеано Final Break, се плашам дека уште повеќе ќе се разочарам... па размислувам дали да ја гледам :)

ако можеш да не ја гледаш the final break...подобро откажи се од животот :kesa:

:pos:
Ех, јас не сум толку зависен од Prison Break, за да се откажам од животот. Ја имам симнато епизодата, немав време да ја гледам, ама сега некако се мислам дали да ја гледам :)

:pos:
Ех, јас не сум толку зависен од Prison Break, за да се откажам од животот. Ја имам симнато епизодата, немав време да ја гледам, ама сега некако се мислам дали да ја гледам :)

Рече не бил зависен, а во 10 дена ги изгледа сите епизоди :baeh:
Не глупај тропости брат :helou:

ne mi e mene taka feelingot naednas da gi izgledam..
inace gledav po 2-3 epizodi na sekoj den pa naprajv pauza 1-2 ned i taka.

Рече не бил зависен, а во 10 дена ги изгледа сите епизоди :baeh:
Не глупај тропости брат :helou:
Хехе... па на почеток беше добро, ама на крај ја заебаа работата...

И ете ја причината зашто сеуште ја немам изгледано епизодата:
Колоквиумска беше, нема ваљда да учи.
А сега се ближи и сесија :pos:

И дај кажете некоја добра серија... каде главниот лик нема да умре на крајот :pos:

На IMDB сеуште пишува дека ќе има уште две епизоди за крај кои излегуваат на 21 јули.

Инаку го гледав само крајот од Final Break и на некој начин никаде не покажуваат како Мајкл умира, хммм... и Калерман не го покажаа како умира и на крај се појави... стварно е многу сомнително, хмммммм... :pos:

На IMDB сеуште пишува дека ќе има уште две епизоди за крај кои излегуваат на 21 јули.

Инаку го гледав само крајот од Final Break и на некој начин никаде не покажуваат како Мајкл умира, хммм... и Калерман не го покажаа како умира и на крај се појави... стварно е многу сомнително, хмммммм... :pos:
Стварно ти слабо го пратиш серијалов :uvo::uvo::uvo:

Абе заврши серијата шо е тука сомнително, а иначе не покажаа сцена кај шо се пржит на каблите з'ш на некој љуѓе ќе им паднеше многу тешко па ќе заминеа по идолот:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom