Prison Break

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.553
Поени од реакции
2.744
gi izgledav 1ra i 2ra sezona.. :) za vreme od 1 i pol mesec ;p
ae sega 3ta :vozbud:
хахаха многу ти требало бе ти исто како да си гледал по една епизода неделно...да видиш ти како се гледаат 2 сезони за два три дена :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
хахаха многу ти требало бе ти исто како да си гледал по една епизода неделно...да видиш ти како се гледаат 2 сезони за два три дена :)
Да
Посебно па третата во еден ден се гледа

I

Intex

Гостин
Да
Посебно па третата во еден ден се гледа
Вчера сабајле почнав од почеток да ги гледам сите сезони. Уште 4-ри епизоди ми останаа од првата сезона, така да за 36 саати сум изгледал 18 епизоди.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Prison Break почнав да ја глеам пред неполн месец. Во рок од една и пол недела ги изгледав сите епизоди... и на крај ми го свирнаа со смртта на Мајкл, ццц... поглупо не можеше да биде. Уште не ја имам глеано Final Break, се плашам дека уште повеќе ќе се разочарам... па размислувам дали да ја гледам :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Мене ми се свија како заврши

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
аман бре многу нови фанови наеднаш...шо така ви текна....

Prison Break почнав да ја глеам пред неполн месец. Во рок од една и пол недела ги изгледав сите епизоди... и на крај ми го свирнаа со смртта на Мајкл, ццц... поглупо не можеше да биде. Уште не ја имам глеано Final Break, се плашам дека уште повеќе ќе се разочарам... па размислувам дали да ја гледам :)
ако можеш да не ја гледаш the final break...подобро откажи се од животот :kesa:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
:pos:
Ех, јас не сум толку зависен од Prison Break, за да се откажам од животот. Ја имам симнато епизодата, немав време да ја гледам, ама сега некако се мислам дали да ја гледам :)

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
:pos:
Ех, јас не сум толку зависен од Prison Break, за да се откажам од животот. Ја имам симнато епизодата, немав време да ја гледам, ама сега некако се мислам дали да ја гледам :)
Рече не бил зависен, а во 10 дена ги изгледа сите епизоди :baeh:
Не глупај тропости брат :helou:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
ne mi e mene taka feelingot naednas da gi izgledam..
inace gledav po 2-3 epizodi na sekoj den pa naprajv pauza 1-2 ned i taka.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Рече не бил зависен, а во 10 дена ги изгледа сите епизоди :baeh:
Не глупај тропости брат :helou:
Хехе... па на почеток беше добро, ама на крај ја заебаа работата...

И ете ја причината зашто сеуште ја немам изгледано епизодата:
Колоквиумска беше, нема ваљда да учи.
А сега се ближи и сесија :pos:

И дај кажете некоја добра серија... каде главниот лик нема да умре на крајот :pos:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
На IMDB сеуште пишува дека ќе има уште две епизоди за крај кои излегуваат на 21 јули.

Инаку го гледав само крајот од Final Break и на некој начин никаде не покажуваат како Мајкл умира, хммм... и Калерман не го покажаа како умира и на крај се појави... стварно е многу сомнително, хмммммм... :pos:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
На IMDB сеуште пишува дека ќе има уште две епизоди за крај кои излегуваат на 21 јули.

Инаку го гледав само крајот од Final Break и на некој начин никаде не покажуваат како Мајкл умира, хммм... и Калерман не го покажаа како умира и на крај се појави... стварно е многу сомнително, хмммммм... :pos:
Стварно ти слабо го пратиш серијалов :uvo::uvo::uvo:

Член од
4 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
1
Абе заврши серијата шо е тука сомнително, а иначе не покажаа сцена кај шо се пржит на каблите з'ш на некој љуѓе ќе им паднеше многу тешко па ќе заминеа по идолот:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom