Mr.Deni
Животна грешка си ми ти...
gi izgledav 1ra i 2ra sezona..za vreme od 1 i pol mesec ;p
ae sega 3ta![]()
хахаха многу ти требало бе ти исто како да си гледал по една епизода неделно...да видиш ти како се гледаат 2 сезони за два три дена

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gi izgledav 1ra i 2ra sezona..za vreme od 1 i pol mesec ;p
ae sega 3ta![]()
хахаха многу ти требало бе ти исто како да си гледал по една епизода неделно...да видиш ти како се гледаат 2 сезони за два три дена![]()
Вчера сабајле почнав од почеток да ги гледам сите сезони. Уште 4-ри епизоди ми останаа од првата сезона, така да за 36 саати сум изгледал 18 епизоди.Да
Посебно па третата во еден ден се гледа
Prison Break почнав да ја глеам пред неполн месец. Во рок од една и пол недела ги изгледав сите епизоди... и на крај ми го свирнаа со смртта на Мајкл, ццц... поглупо не можеше да биде. Уште не ја имам глеано Final Break, се плашам дека уште повеќе ќе се разочарам... па размислувам дали да ја гледам![]()
Ех, јас не сум толку зависен од Prison Break, за да се откажам од животот. Ја имам симнато епизодата, немав време да ја гледам, ама сега некако се мислам дали да ја гледам![]()
Рече не бил зависен, а во 10 дена ги изгледа сите епизоди :baeh:
Не глупај тропости брат :helou:
ne mi e mene taka feelingot naednas da gi izgledam..хахаха многу ти требало бе ти исто како да си гледал по една епизода неделно...да видиш ти како се гледаат 2 сезони за два три дена![]()
Хехе... па на почеток беше добро, ама на крај ја заебаа работата...Рече не бил зависен, а во 10 дена ги изгледа сите епизоди :baeh:
Не глупај тропости брат :helou:
А сега се ближи и сесијаКолоквиумска беше, нема ваљда да учи.
The SopranosИ дај кажете некоја добра серија... каде главниот лик нема да умре на крајот![]()
Стварно ти слабо го пратиш серијалов :uvo::uvo::uvo:На IMDB сеуште пишува дека ќе има уште две епизоди за крај кои излегуваат на 21 јули.
Инаку го гледав само крајот од Final Break и на некој начин никаде не покажуваат како Мајкл умира, хммм... и Калерман не го покажаа како умира и на крај се појави... стварно е многу сомнително, хмммммм...![]()