Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
navistina bese super specijalnava epizoda t.e. celo filmce, a se custvuvav ko samo 5 min da sum gledala.....jas pak si poplaciv :toe:

Да не му се најдува превод на некој?

Ништо не разбирам од тоа што пишете. Нели требаше бонусите да се за 21 јули? Или овие се пред бонус епизоди?

izgleda ne dodrzaja i porano gi pustija t.e. ja pustija, zaso e 1, a stvarno neli 2 trebase da bida.....hmmm

izgleda ne dodrzaja i porano gi pustija t.e. ja pustija, zaso e 1, a stvarno neli 2 trebase da bida.....hmmm
На имдб оваа епизода не е ставена во бонус епизодите. Бонусите се викаат The old ball and chain и Free. Така да ова не е бонус.

Преводче за ова фајнлов епизода...англиски, српски било како

Еве ти англиски превод:
Код:
http://www.divx-titlovi.com/downloads/default.ashx?type=1&mediaid=80491

Ај некој со спојлер нека каже што се случи во оваа епизода, немам време да ја глеам :( :toe:

Еве ти англиски превод:
Код:
http://www.divx-titlovi.com/downloads/default.ashx?type=1&mediaid=80491
Ај некој со спојлер нека каже што се случи во оваа епизода, немам време да ја глеам :( :toe:
Нела ти кажи ама на ПП.Доста е филмој кршење :smir:

dajte prevod ekipa markomani
za posledna doza
go simnav ama prevod treba

Утре ќе има превод :)
Така има напишано тој што секогаш ја преведува серијата.

Утре ќе има превод :)
Така има напишано тој што секогаш ја преведува серијата.

Има еден превод, ама за КУР не го бива. Ако сака некој, можи тука да си го слези. :)

Ужас е преводот, не го земајте. Врска нема со тоа што се зборува, некој на памет си пишувал :icon_lol:

Инаку, сега го изгледав ова Фајнл Брејк. И, да, се разјаснуваат некои работи, ама па шо им требаше вака бе? И да, си поплакав на крај. Абе, женска работа, си направив филм дека барем тро си поживеале со Сара, ме убија во поим со последново :nesum:
Е веќе значи, се пренервирав!

:ne_zboram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom