Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
За епизодава ќе си ќутам :)
Дечки, му се гледат крајов на серијава :cry:
изгледа уште следниот вторник, уште таа доза
затоа со време некој нека препорача некоја др. серија од поновиве.

Со последните 2 епизоди серијата си ја поврати старата слава,конечно почна нешто интересно да се случува?Во последните серии актерите се вртеа во едно место како прдеж во гаќи ама сега се размрдаа...Мислам дека СЦИЛА е во рацете на Генераловата ќерка,игра и таа некаква игра ама да сме здрави и живи до наредниот Вторник па да ја изгледаме и 16-тата епизода...

leleeee
nema doza vecerva
mi odi mnogu sporo voa torentov
ccccccc:tapp:

a prevovov da go zipuam mozam ili

не знам зошто, но ме потсети на втора сезона. тамам се опраја, ќе завршува...

За епизодава ќе си ќутам :)
Дечки, му се гледат крајов на серијава :cry:
изгледа уште следниот вторник, уште таа доза
затоа со време некој нека препорача некоја др. серија од поновиве.

Dexter.

епа толку уште една е,пак по мое испадна џабе крекате абе :vozbud: :)
Следниот вторник со сигурност ќе знаеме :smir:
Немам гледано ништо од него, ќе ги симнам првите 2-3 епизоди да видам шо е серијал е, фала на препорака енивеј :helou:
сори за офтопиков :jaj:

Lele bachkoooo.....fleshoi fleshoi fleshoi i samo fleshoi...Se topam eeej ke poludam.Daj sredi mi za ushte po edna cela taka da ja lapnam i muke da si neam....Gotovo kriziram.

A be ova kompanijava neshto e Marija & Pjer Kiri a? :) Samo vo pomoderna varijanta :smir:

Lele bachkoooo.....fleshoi fleshoi fleshoi i samo fleshoi...Se topam eeej ke poludam.Daj sredi mi za ushte po edna cela taka da ja lapnam i muke da si neam....Gotovo kriziram.

A be ova kompanijava neshto e Marija & Pjer Kiri a? :) Samo vo pomoderna varijanta :smir:

се поарчи се...другата недела че дојди дилеро че донеси хорсс :pos2::pos2:

а да бее...ова испадна Компанија на иднината :jaj:

Аууу, добра епизода, ама стварно ДОБРА! Уште да испадни дека Компанијата се всушност Масоните, водени од мислата ЦЕЛТА ГИ ОПРАВДУВА СРЕДСТВАТА! :kesa:

Jас и викам на една другарка дека компанијата се масоните.. а таа не ми веруваше.. викаше дека во 4тата сезона ќе сфатам за што се работи ( тогаш две еепизоди што се сеа излезени, не беа излезени ).. пошто јас тогаш сеуште ја гледав 2та сезона..

еми јас почнав од 4та сезона да го гледам,ги изгледав првите 4,ми стана интересна и ги симнав сите :vozbud:

Мојата сторија почна вака....си го повредив прстот и останав една недела дома...бев запознат со серијата но немав баш време за да почнам да ја гледам (незнаев дека е до толку моќна) И откако ги изгледав првите две епизоди...знаев дека ќе нема спиење и излегување...и во првите 4 дена ги изгледав прва и втора сезона..израчунав во 4 дена сум поминал 30 саати пред ком само на Присон :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom