Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
СПОЈЛЕР

Дојде моментот кога Призон Брејк на некој начин стана Лост. Сета таа флеш - бек ситуација ме потсеќа на поврзани работи. Исто и репликата Nothing is what it seems.
Сепак, како и да е. Добра е теоријата од Атом Ант дека позади новиот носител на Сцила стои ќерката на генералот.
Само не ми е јасно, сега испаѓа 16 епизоди да има само а?

Абе овој нео шо го нема го нема него дај најдете некој линк да симнам ко тие негоите од по 100мега шо беа Ч) ....ако мож, ако не дајте некој цел ке стиснам заби :):)

СПОЈЛЕР

Дојде моментот кога Призон Брејк на некој начин стана Лост. Сета таа флеш - бек ситуација ме потсеќа на поврзани работи. Исто и репликата Nothing is what it seems.
Сепак, како и да е. Добра е теоријата од Атом Ант дека позади новиот носител на Сцила стои ќерката на генералот.

СПОЈЛЕР

Да, по гласот и мене ми личеше на Лиса Табак, само не бев сигурен
.

Пак со ова. Абре луѓе, напишав фино лепо на некоја од претходните страници дека наредната епизода е FALL-FINALE, шо значи после неа ќе има одредена пауза заради празниците, а после ќе се почни пак.
Само не знам уште колку епизоди ќе има и кога ќе почнат со емитување.

За епизодава ќе си ќутам :)
Дечки, му се гледат крајов на серијава :cry:
изгледа уште следниот вторник, уште таа доза
затоа со време некој нека препорача некоја др. серија од поновиве.
Затоа што мислев на ова. Конфузија настана:)

Пак со ова. Абре луѓе, напишав фино лепо на некоја од претходните страници дека наредната епизода е FALL-FINALE, шо значи после неа ќе има одредена пауза заради празниците, а после ќе се почни пак.
Само не знам уште колку епизоди ќе има и кога ќе почнат со емитување.

Вашите колеги од форумџискиот клан Prison Break на Фокс :icon_lol: велат дека после 16-тава епизода ќе има поголема пaуза и здравје на пролет ќе има уште 6 епизоди + 2 епизоди и тоа ќе биде се од Prison Break (и време беше :))
Значи само евентуален штрајк на сценаристиве може да го измени ова :)
еве го муабетот
confirmationsr1.jpg

СПОЈЛЕР

Ништо не се знае....и пред 3 епизоди беше сигурно дека се добро заврши,Мајкл и екипата ја зедоа сцила ја дадоа во "сигурни раце" и упс испадна нешто спротивно на кое никој не очекуваше....затоа останува да видиме уште колку и како ќе има

markomani se namavavte dobro a
i ako nema posle prison break sto ke se pravi
ke treba da menjame robava da se mava drugo:vozbud:

абе се додека му се раѓаат идеи на режисерите за заплети ќе има епизоди и затое не е сигурно уште колку...ама малку повеќе се замислат можи и уште цела сезона да напра...се бива :toe:

Само што ја изгледав епизодата. Не беше нешто посебно, но сепак добра беше. И сега некој ако може да ми каже Ват д фак и Сцила? И уште колку епизоди ке има оваа сезона?

„Сцила“та се информациите за тоа како да се постигне некој процес од кој што се добива енергија, т.е. „како“ да се изкомбинираат елементите што ги кажаа во последната епизода, за да се добие енергија од нив ( нешто како фузијата.. )

„Сцила“та се информациите за тоа како да се постигне некој процес од кој што се добива енергија, т.е. „како“ да се изкомбинираат елементите што ги кажаа во последната епизода, за да се добие енергија од нив ( нешто како фузијата.. )
Го гледав ова. Но сето ова е само дел од „халуцинациите„ на Мајкл. Не знаеме дали ова е вистина. Компанијата е негативна организација? Зошто не го искористат тоа што го имаат во Сцила? Дали ова ке биде последна сезона? Овие прашање ке ме копкаат до понеделник.

Интересно, интересно...

Ме интересира што ќе се случи со Махоун...
Сукре конечно реши да тргне по свој пат, изгледа дека веќе нема да се појави во наредните епизоди. :(

Треба да излези дека сцила се однесува на знаење од повеќе области не само за создавање на енергија.

Инаку за тој шо прашваше треба да има уште ена епизода :(

Ама мислам дека отворија тема за следна сезона во која браќата ќе се борат за тие да ја добијат сцила и евентуално да ги поправат грешките.
Од друга страна збогувањето на Сукре ми делување дека е за негов крај во филмов (можеби и крај за целиот филм), мислам дека тој конечно ќе се повлечи.
Не исклучувам и дека е можно комплетно неизвесна последна серија во која браќата повторно ќе ги заебат сите :) и се среќно ќе заврши (нема да погодувам како да не го расипвам филмот)

Се на се решисерот има оставено доволно место ако сака да се снима цела нова сезона (до душа и досега во последните епизоди си отвораја врата за нова сезона ама сега мислам дека уште отсега можат да спремаат сценарио) или пакво една екстремно неизвесна епизода да затворат многу нејаснотии.

Интересно, интересно...

Ме интересира што ќе се случи со Махоун...
Сукре конечно реши да тргне по свој пат, изгледа дека веќе нема да се појави во наредните епизоди. :(
Па следната епизода е последна во оваа сезона, а можеби и ова е последна сезона. Ке биде интересно. Ке ја гледам епизодата, ако не полудам до Вторник. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom