Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Па следната епизода е последна во оваа сезона, а можеби и ова е последна сезона. Ке биде интересно. Ке ја гледам епизодата, ако не полудам до Вторник. :D

До вторник не! Ама после тоа секако полудувам...:tapp:

аии ама ја напраија работава сеа Скофилд и Линк негативци испаднаа на крај :pos2:

Се си мислам дека Сукре пак ќе се врати, и тоа кога ќе им биде најпотребен и никој нема да го очекува ... :helou::wink:

Компанијата - good guys?
Не е можно е стварно да се добри, и да ги чувале тајните шо ги знаат... пошо ако сакале стварно да ги заштитат ќе ги делетираја само и толку.

Компанијата чека добар момент да го искористи тоа што го знае/има, и не верувам дека ќе биде на добар начин.
Лаос, ви текнува?

Нема шанси 3 сезони презир кон Компанијата и гледање кај шо прават најлоши работи, и да испаднат добри. Нема шанси.

Нема шанси 3 сезони презир кон Компанијата и гледање кај шо прават најлоши работи, и да испаднат добри. Нема шанси.
Хм, добро потенцира некој член мислам. Ако беше Сцила толку заебана работа, компанијата немаше да дозволи да ја чува, туку ќе ја уништеше. Е сега, колку е целосно добра или лоша неможеме уште да разјасниме.

Еве го мојот најомилен серијал после 24. :)
Не можеле подобра улога да најдат за филмов од Michael Scoffiled. Ѕвер е типот, баш го има тој став на глумец филмот што го бара.
Инаку 4тава сезона ја имам до негде симнато. Незнам дали цела сезона е пуштена, да заврши школово па ќе почнам на раат да ги глеам епизодите. :)

Компанијата - good guys?
Не е можно е стварно да се добри, и да ги чувале тајните шо ги знаат... пошо ако сакале стварно да ги заштитат ќе ги делетираја само и толку.

Компанијата чека добар момент да го искористи тоа што го знае/има, и не верувам дека ќе биде на добар начин.
Лаос, ви текнува?

Се е можно кога се работи за Призн Брејк. Сакам следната епизода да биде последна, ама ако заврши серијата ке биде досадно без Призн Брејк.

Vaka:

Sekako deka nema da bide slednata epizoda posledna - GARANTIRAM (ako zgresham neka izgoram).

Drugo:Scylla za toj shto gleda vnimatelno veke svati shto e;da pojasnam: baza na podatoci za site bitni raboti vo svetot:energetika,ekonomija,voena tehnologija,medicina i taka natamu....inovativni proekti so koj shto svetot treba da odi napred,a mozda i lek za rak i sida :))) Malce se zafilmav ama odprilika toa e toa.

Samo malo potsetuvnje koga ja prasha Sara taa doktorkata koja e shansata so nekojsi opticki noz ili ne znam kakov beshe da preziveel Michael ako mu ja otvarale glavata,taa i rece deka so toj nozot shansite bile 13%,a ova bila nova tehnologija so mnoogu povisoka procentualnost na uspeshen zafat.Znachi i toa e del od Scylla - novata medicinska tehnologija.

Za drugite pogore spomenati raboti nema da komentiram poshto nekoj se pravi fan na serijava,a ustvari prashuva za nekoj mnogu prosti raboti,shto e,zoshto e,kako e.

Moj sovet: Koga ke oddelite 40min za serijava,fokusirajte se vrz nea maximalno.Samo taka ke ima efekt :smir:

Скофилд, забораваш дека компанијата не ја имаше скила која го оперираа Скофилд.

Aко тие имаат некој дел од знаењето од скила, тогаш и други луѓе имаат знаење од скила.. со еден збор, постои втора скила, која е на повеќе делчиња, и се наоѓа во мозокот на други луѓе.. ако било вака, тогаш компанијата во скила ќе ставела „систем за самоуништување“ ( на скила ), и тој би се активирал кога таа би паднала во погрешни раце.. и тогаш компанијата би ги собрала сите луѓе што ја „правеле“ скила, и тие би направиле нова скила.

Да не дојде до забуна:
Ова е според мене. Со ова не кажувам дека не е во право оној што има различно мислење од мене, туку само си кажувам мој став :D.

Aко тие имаат некој дел од знаењето од скила, тогаш и други луѓе имаат знаење од скила.. со еден збор, постои втора скила, која е на повеќе делчиња, и се наоѓа во мозокот на други луѓе.. ако било вака, тогаш компанијата во скила ќе ставела „систем за самоуништување“ ( на скила ), и тој би се активирал кога таа би паднала во погрешни раце.. и тогаш компанијата би ги собрала сите луѓе што ја „правеле“ скила, и тие би направиле нова скила.

Да не дојде до забуна:
Ова е според мене. Со ова не кажувам дека не е во право оној што има различно мислење од мене, туку само си кажувам мој став :D.
Ijaaaaa....brzo da mu storam aber na scenaristot da ti ja prifati idejava(mislenjevo).A be ostaj TI sho imash vo glaata zacrtano.Gledaj toa shto se ima slucheno,a ne toa shto ke se sluchuva doprva :smir:

Ќе гледам истото што и ти. Ќе го гледам тоа што го сакам :D.

Scylla moze da se iskoristi za dobri stvari a i za losi zavisi u civi race ke padne i kako...a koj ja ima ima i nezapirliva mok...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom