Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Не заебавај,првата сезона беше топ.
Втората беше тиње и без некоја цел,си трчкаа наоколу,никој не знаеше што се случува.
Третата беше графички насилна,и дали дека ја гледав цела на HD,мислев дека има надеж пак да биде како во старите добри времиња.
Но четвртава сезона е на моменти полоша од втората,полна со нелогичности.

Нели во втора сезона сите ги знаеа Fox River 8,дури и тип од бензинска во пустина,знаеше кои се.
Како тогаш FBI агент,не може да го познае T-bag,ниту пак Lincoln или Bellack?

Е тоа ти е сине,серија која веќе не знае што и како да се прави.

Како што кажа Mac)), единствено мачењето на ѓуптино од Махоун беше интересно. Белик испадна херој, а ова со сапуницата мислам дека Гречен сепак ќе оди против The Company.

По мое скромно мислење на серијава и заврши времето уште пред да почне.Стварно не гледам што е толку заразно во неа:toe:

Никој не те тера да гледаш!

Па редно беше после 5-6 стварно закон епизоди да има и таква....сепак и не беше така лоша за веднаш негативни мислења да давате..остануваат уште 13 епизоди мора да чуваат и неште интересно за понатаму :smir:

СПОЈЛЕРС

Аууууу кево како ми се напрај!!! Двајца од поглавните ликови умираат во една епизода и тоа на ист начин. Ама најјакото е шо Вајат пред да умри се извини! Аааааууууууууууууууууууу не сум се искевосал на серијава вака уште откако Абруци се врати откако беше повреден во 1 сезона! А Мац е во право, тоа со детективот беше ептен глупаво, ама сцената со Вајат ми ги избриша сите нерегуларности! :vozbud:

Епизодата тапа.

Освен мачењето од Махоун,се друго беше тешко шпанска сапуница.

oOoO Gretchen,you are my girl,please put the gun down and forgive me for trying to kill you.
Cmon,it was a joke,i was trying to say "i love you".

И на крај бакнеж.
Какви трагедии,дај нека ја завршат веќе серијава,и пројде времето.

СПОЈЛЕРС

Toa од Гречен беше глума, сето осмислено и беше за Ќелајон да помисли дека стварно е на негова страна... Гречен е сеуште против Компанијата... Е уште да не е после сите тие мачења и тренинзи после тоа што ги правеше и стварно не гледам Призн Брејк појче. Ама сигурен сум дека беше глума нејзиното

СПОЈЛЕРС

А Белик се искупи за сите лоши работи шо му ги имаше напраено. И онака немаше голема улога сезонава, пристоен крај за него.

СПОЈЛЕРС

да да и ја мислам дека Гречен мути нешто нема шанси одма така да му се врати на Генералот... Ама па сеа и она мисли дека браќава се мртви пошо генералот така и кажа па ќе видиме што ќе испадне... Вајат си го доби најпоштено хехе се на се добра епизода :helou:

Само што ја изгледав епизодата.Не беше нешто екстра али се на се добра беше.Најискрено ми се расипа кејф што умре Белик бе.Знам дека се жртвуваше за тимот али секад имаше една жална фаца маму му ебам уште кога ја дигаше цевката сам и му вика на Линк ти имаш син аеее не сакам такви емоционални сцени бе ме пипаат у жица :).Жал ми е за типот што умре.Нема да биде серијата иста без него.R.I.P. Белик :(

ц ц ц да ми кажеше некој у прва сезона дека ке ми биде жал за Белик еден ден, шамар ке му акнев сместа :):)
Нигерот умре болно тоа сакав да го видам,Гречен е дроља, итн.итн.

Gledav...Bez razlika na nekoi "nedostatoci" ili "besmisleni" raboti,serijava (povtoruvam po neznamkojpat) mi e neshto sveto danerecam (a ke recham).Za gzuptino ne veruvav deka ke go sredat "lesno" vo edna epizoda,a za Belick.....Vitezshki poteg (shto bi rekol voditelot od Survival Srbija - Panama :))))))A Grechen............hmmmm ke vidime shto kroi :smir:

Гречен верувам има скриени намери. За џабе не се муват со дедо Ное.

Хм...или да им помогне на Мајкл и компанија полесно да ја срушат...:)

hey zoshto mojot PC ne mozhe da go cita makedonski font, eve kakko izleguva

1
00:00:37,037 --> 00:00:38,747
Äîáðî, çàïî÷íóâàìå!

2
00:00:38,789 --> 00:00:39,957
Êîíöåíòðàöè¼à!

3
00:00:39,998 --> 00:00:43,293
Áðçèíà!
Òîà ñóì ¼àñ!

4