Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Здравје нек станам сабајле, со појадокот и ќе се симне епизодата, па на раат да ја гледам после тоа, а не сум до толку луд да станувам во 3 сабајле и да ја симнам, ко знам оти ќе неможам да ја гледам :)
Не станувам за да ја симнам.Не ни легнувам :))))))))

Postot bese za tie sto malce kasnata a tie sto se zapaleni po PRISON BREAK vednas ke go najdat torrentot,ako treba ke iskopaat tunel i do centarot na zemjata.Psiholozite mora da go istrazuvaat fenomenot PRISON BREAK,se pokaza kako mnogu zarazen i gi hipnotizira forumdziite na Kajgana...

Не се сеќирај и тука ке има ставено торент рано сабајле :smir:

Имам претчуство дека утрешната епизода ке е доста интересна. Отприлика знам што ке се случи, но ајде да не кажувам и да им го расипам задоволството на тие што не знаат.

Нееее друже грешка си.Епизодата ке ја има на интернет уште Вторник рано сабајле околу 6 или 7 а преводот е истата вечер таму околу полноќ.Ова ти го кажувам од искуство а и другите форумџии болни по серијата како мене ке ти го потврдат истото :)

Потврдено :)
истиов муабет стално го прајме

На неа и мислев додека го пишував постот. Walker?????

Тешко од неа да очекуваме,во претходните постови некој рече дека била многу зафатена.....а шо има веза тоа па и со српски се гледа :kafe:

Тешко од неа да очекуваме,во претходните постови некој рече дека била многу зафатена.....а шо има веза тоа па и со српски се гледа :kafe:
Да ама секогаш наоѓам некои преводи кои не се синхронизиран добро и ме нервира многу а овие до сега беа супер.

Епизодатаааааааааа лудници
Ај да не расипувам задоволство, вечер ќе се дискутира :vozbud:

Епизодата тапа.

Освен мачењето од Махоун,се друго беше тешко шпанска сапуница.

oOoO Gretchen,you are my girl,please put the gun down and forgive me for trying to kill you.
Cmon,it was a joke,i was trying to say "i love you".

И на крај бакнеж.
Какви трагедии,дај нека ја завршат веќе серијава,и пројде времето.

По мое скромно мислење на серијава и заврши времето уште пред да почне.Стварно не гледам што е толку заразно во неа:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom