Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
^ Види на профил.

Иначе од епизодиве како идат сум се позадоволен.За Махоун сменив мислење 360,Гречен се враќа во полна форма само без Тибег шо ке се праи една епизода преку сила.Јакузата стандардно е најморон у секоја прилика
пс.оној Сукре од стално имал највеќе среќа од сите значи :pos:

си ја најдов песната што иде у позадина коа Сукре ке ја види женаму на тој у апартманот :helou: набоље сцена беше у епизодава хехе
The Bravery - Believe интересна песничка е симнете си ја...

Македонски не најдов по нетов, а нашата драга преведувачка Вокер неможе да го направи тоа:)

Добра и оваа епизода, само морам да нагласам дека - го замразив Ти Бег конечно.:uvo:

Ахаха, најдинамична епизода досега и на моменти и најсмешна... Сцената со Сукре... Среќа маме му е**м :kesa: Еве конечно видовме дуел Махоун - Скофилд vs. Т-Бег за кој што зборувавме неколку страни кој е попаметен и мислам дека на крај се виде дека Т-Бег е на ниво подолу иако Скофилд беше тој шо крка шамар (ова му е прв пат да јади ќотек или грешам?). И не знам дали заприметивте ама Т-Бег и Гречен се зашмекаја дури Гречен го давеше тој вработениот во GATE. Пар од соништата. :pos2: Добра епизода, се на се. :pipi:

Конечно најдов време да ја гледам епизодава,
претпоставките дека Гречен ќе им се придружи на Мајкл и остатокот од компанијата не ми беа точни, но вака испадна многу подобро( не е свесна дека одбра грешна страна :pos2:)

Муабет на епизодата:
Ti-Beg: You and me and dark hole. Just likee old times pretty. You first :pos:

Ахаха, најдинамична епизода досега и на моменти и најсмешна... Сцената со Сукре... Среќа маме му е**м :kesa: Еве конечно видовме дуел Махоун - Скофилд vs. Т-Бег за кој што зборувавме неколку страни кој е попаметен и мислам дека на крај се виде дека Т-Бег е на ниво подолу иако Скофилд беше тој шо крка шамар (ова му е прв пат да јади ќотек или грешам?). И не знам дали заприметивте ама Т-Бег и Гречен се зашмекаја дури Гречен го давеше тој вработениот во GATE. Пар од соништата. :pos2: Добра епизода, се на се. :pipi:

Сети се прва сезона му отиде малото прсче од ногата....кога Џон Абруци претера малку повеќе...а го јадеше и тоа убаво од оној кинезот,кога Мајкл и се предаде на потпретседателот...жената на Теренс не ми текнуве сеа баш како се викаше :smir:

Сети се прва сезона му отиде малото прсче од ногата....кога Џон Абруци претера малку повеќе...а го јадеше и тоа убаво од оној кинезот,кога Мајкл и се предаде на потпретседателот...жената на Теренс не ми текнуве сеа баш како се викаше :smir:
Да, да. Ама таа беше сестра на Теренс. Претседателката Керолин. Btw Керолин да не се сексаше со брат и, зошто според муабетот кој го имаше Мајкл, така изгледаше.

Да да сестра му беше...извини моја грешка.А за муабетот не ми текнуве што точно се зборуваше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom