Prison Break

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.647
Поени од реакции
48.640
^ Види на профил.

Иначе од епизодиве како идат сум се позадоволен.За Махоун сменив мислење 360,Гречен се враќа во полна форма само без Тибег шо ке се праи една епизода преку сила.Јакузата стандардно е најморон у секоја прилика
пс.оној Сукре од стално имал највеќе среќа од сите значи :pos:

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
си ја најдов песната што иде у позадина коа Сукре ке ја види женаму на тој у апартманот :helou: набоље сцена беше у епизодава хехе
The Bravery - Believe интересна песничка е симнете си ја...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Македонски не најдов по нетов, а нашата драга преведувачка Вокер неможе да го направи тоа:)

Добра и оваа епизода, само морам да нагласам дека - го замразив Ти Бег конечно.:uvo:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
Ахаха, најдинамична епизода досега и на моменти и најсмешна... Сцената со Сукре... Среќа маме му е**м :kesa: Еве конечно видовме дуел Махоун - Скофилд vs. Т-Бег за кој што зборувавме неколку страни кој е попаметен и мислам дека на крај се виде дека Т-Бег е на ниво подолу иако Скофилд беше тој шо крка шамар (ова му е прв пат да јади ќотек или грешам?). И не знам дали заприметивте ама Т-Бег и Гречен се зашмекаја дури Гречен го давеше тој вработениот во GATE. Пар од соништата. :pos2: Добра епизода, се на се. :pipi:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Конечно најдов време да ја гледам епизодава,
претпоставките дека Гречен ќе им се придружи на Мајкл и остатокот од компанијата не ми беа точни, но вака испадна многу подобро( не е свесна дека одбра грешна страна :pos2:)

Муабет на епизодата:
Ti-Beg: You and me and dark hole. Just likee old times pretty. You first :pos:

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Ахаха, најдинамична епизода досега и на моменти и најсмешна... Сцената со Сукре... Среќа маме му е**м :kesa: Еве конечно видовме дуел Махоун - Скофилд vs. Т-Бег за кој што зборувавме неколку страни кој е попаметен и мислам дека на крај се виде дека Т-Бег е на ниво подолу иако Скофилд беше тој шо крка шамар (ова му е прв пат да јади ќотек или грешам?). И не знам дали заприметивте ама Т-Бег и Гречен се зашмекаја дури Гречен го давеше тој вработениот во GATE. Пар од соништата. :pos2: Добра епизода, се на се. :pipi:
Сети се прва сезона му отиде малото прсче од ногата....кога Џон Абруци претера малку повеќе...а го јадеше и тоа убаво од оној кинезот,кога Мајкл и се предаде на потпретседателот...жената на Теренс не ми текнуве сеа баш како се викаше :smir:

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Сети се прва сезона му отиде малото прсче од ногата....кога Џон Абруци претера малку повеќе...а го јадеше и тоа убаво од оној кинезот,кога Мајкл и се предаде на потпретседателот...жената на Теренс не ми текнуве сеа баш како се викаше :smir:
Да, да. Ама таа беше сестра на Теренс. Претседателката Керолин. Btw Керолин да не се сексаше со брат и, зошто според муабетот кој го имаше Мајкл, така изгледаше.

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Да да сестра му беше...извини моја грешка.А за муабетот не ми текнуве што точно се зборуваше...

Kajgana Shop

На врв Bottom