Јас се на се, си мислам дека имаше нешто мегу нив. Тој и кажуваше да ја почуствувам твојата топлина, да те допирам. На ова се секавам сега за сега од муабетот, после ке ја погледнам епизодата и ке го напишам цел муабет како беше.Ej stvarno, da ne imaa nesto poveke Kerolin i brat i?
Мислев на тоа да јади ќотек од Т-Бег. Секогаш имал почит спрема него, али сеа е напукан 500. Јако ќе биди...Сети се прва сезона му отиде малото прсче од ногата....кога Џон Абруци претера малку повеќе...а го јадеше и тоа убаво од оној кинезот,кога Мајкл и се предаде на потпретседателот...жената на Теренс не ми текнуве сеа баш како се викаше :smir:
when it comes to what I'd walk over my grandmother not to miss, the answer is Prison Break. Simple as that. I love Prison Break madly, deeply, truly.
Season 4, Episode 8: The PriceОва недела требаше пауза да имат мислам, или ако сум згрешка нека ме поправи некој
Брат, уште нема српски превод. Ако сакаш Англиски може да ти дадам.луѓе дај ако има некој превод за 8-ма епизода....:helouсрпски...):wink:
нека е ќе почекам...Што е сигурно сигурно:wink:Брат, уште нема српски превод. Ако сакаш Англиски може да ти дадам.