Prison Break

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ej stvarno, da ne imaa nesto poveke Kerolin i brat i?

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Ej stvarno, da ne imaa nesto poveke Kerolin i brat i?
Јас се на се, си мислам дека имаше нешто мегу нив. Тој и кажуваше да ја почуствувам твојата топлина, да те допирам. На ова се секавам сега за сега од муабетот, после ке ја погледнам епизодата и ке го напишам цел муабет како беше.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
Сети се прва сезона му отиде малото прсче од ногата....кога Џон Абруци претера малку повеќе...а го јадеше и тоа убаво од оној кинезот,кога Мајкл и се предаде на потпретседателот...жената на Теренс не ми текнуве сеа баш како се викаше :smir:
Мислев на тоа да јади ќотек од Т-Бег. Секогаш имал почит спрема него, али сеа е напукан 500. Јако ќе биди... :vozbud:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Убава вест од Entertainment weekly
Prison Break сепак ќе биде во 22 епизоди :vozbud:

Друга интересна работа што прочитав на овој сајт

Stephen King: Why I Love 'Prison Break'

еве мал дел од колумната, доволно да ве навлече да ја прочитате :)
when it comes to what I'd walk over my grandmother not to miss, the answer is Prison Break. Simple as that. I love Prison Break madly, deeply, truly.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Еве што направила Еци, посветено на Вентворт Милер (Мајкл Скофилд)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Ова недела требаше пауза да имат мислам, или ако сум згрешка нека ме поправи некој:)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Има некој, кој ке ми даде даунлод линк од 1,2,3, и 4 сезона?
Ме фати мерак, да ги гледам. Па ако има некој, линкови нека ми прати по ПП или на мсн. Wait for you :smir:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.705
Поени од реакции
13.374
Случајно ја добив првата сезона од другарче пред три дена. Не требаше... Ич не му требаше. Сега закржлавев на каучот. Јака серија е тука нема што но сепак премногу јака. Малце не ми е јасно како малиот (синот на Линколн) му текнало во истиот момент да слика човек кој не го видел никогаш и му се претставува како џандар (конкретно, негативецот - бодигардот на плавата заменик претседателка) да го слика со мобилниот. Тоа малку ми е нереално... Ама ај му се простува, сепак ова е филм.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
луѓе дај ако има некој превод за 8-ма епизода....:helou:(српски...):wink:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Уф во 1 секунда ми заврши оваа епизода...давај 9-та ваму :)

Kajgana Shop

На врв Bottom