Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Уф во 1 секунда ми заврши оваа епизода...давај 9-та ваму :)
Брат кажи ми само дали ке умре Жути? Видов дека е ранет. Пиши ми на профил, за да не им се расипе задоволството на другите.

Ко че излези превод ПОТ ХИТНО ставајте го,не можам да издржам,во компјутер ми е а не ја гледам:vozbud:

Епизодата :vozbud::vozbud::vozbud:
Немам зборови, предобра беше. Акција, акција и само акција

На крај Махоун со шо го удри Вајат шо беше онаков укочен? Леле се искевосав на таа сцена. ЗАКОН ЕПИЗОДА :back:

Не беше лоша. Али кој ќе чека уште 13 дена :tapp::tapp:

нео_вмастер оди легни си ајде, утре ќе те шетат у Скопје :)

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: e gotovo skrenav....Ova ke bidat najdolgite 2 nedeli.Epizodava si beshe top.......ma potop beshe.

Се на се супер епизода многу ми се допадна.
Како лоши моменти можам да ги издвојам неликвидацијата на нигерот и идното спасување на предавничакта јакуза,али секако од нив ке се развијат идни интриги за наредните епизоди,нели...

пс.кога Гречен и го подаде тоа “камшикот’’ на Сара не знаете какви се мисли ми поминаа нз глава....прекинаа кога и го видов на гречен грбот,ама кога и ги дадоЈа градниот кош ми се вратија пак :)

пс.кога Гречен и го подаде тоа “камшикот’’ на Сара не знаете какви се мисли ми поминаа нз глава....прекинаа кога и го видов на гречен грбот,ама кога и ги дадоЈа градниот кош ми се вратија пак :)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: moj coek :D:D:D

Зш бе стварно нигеро беше толку укочен од мавање по грб? Крв немаше ама беше здрвен... Од силен шо беше ударо? МАХОУН ЦАР! Кизне шо мачење че му удри следната епизода!!! :vozbud:

Зш бе стварно нигеро беше толку укочен од мавање по грб? Крв немаше ама беше здрвен... Од силен шо беше ударо? МАХОУН ЦАР! Кизне шо мачење че му удри следната епизода!!! :vozbud:
Ваљда пополека ќе го убиват

Сега две недели, издржи ќе бидит :nesum:
Иначе епизодава беше топ, којзнае шо ќе биде со Сцила?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom