- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Брат кажи ми само дали ке умре Жути? Видов дека е ранет. Пиши ми на профил, за да не им се расипе задоволството на другите.Уф во 1 секунда ми заврши оваа епизода...давај 9-та ваму![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат кажи ми само дали ке умре Жути? Видов дека е ранет. Пиши ми на профил, за да не им се расипе задоволството на другите.Уф во 1 секунда ми заврши оваа епизода...давај 9-та ваму![]()
Аман. Пак ке треба да чекаме две недели. Не ми се чека сега, а не пак уште 13 дена. Утре се организираме на штрајк пред Фокс ТВSledna epizoda 03.11.2008???Sakaat da go poludat narodov ili ???
Majke mu ga nabijem![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: moj coekпс.кога Гречен и го подаде тоа “камшикот’’ на Сара не знаете какви се мисли ми поминаа нз глава....прекинаа кога и го видов на гречен грбот,ама кога и ги дадоЈа градниот кош ми се вратија пак![]()
Ваљда пополека ќе го убиватЗш бе стварно нигеро беше толку укочен од мавање по грб? Крв немаше ама беше здрвен... Од силен шо беше ударо? МАХОУН ЦАР! Кизне шо мачење че му удри следната епизода!!!![]()