a znae nekoj dali ima makedonski prevod za 10-11 epizoda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е сега тоа што Мајкл се чувствува како домаво Сона(Сами го нема веќе) , сега ќе може да го испланира најсовршеното бегство досега.
Мислам дека во ова бегство ќе извиси Т-Баг (и редно е), тој некако ми изгледа "најцрна овца" од сите.Ајде дајте коментари за тоа кој ќе успее да излезе жив од Сона (се разбира заедно со Мајкл и Вислер)
П.С. за жал ќе треба да чекаме 2 недели, следната епизода се враќа на 4 Фебруари![]()
Потолно се согласувам, прав човек е за неговата улогаМоже има негативна улога али дефинитивно е фаца Т-Баг во серијата навистина добро ја глуми неговата улога што во некој моменти не знаеш на која страна е.Али дефинитивно е закон човекот.
ама ИЧ немам желба да продолжам со серијава, не знам зашто... застанав негде на 6 или 7-ма епизода од трета сезона... и не ми се гледа веќе, досадна стана.
првата беше бомба, втората исто јака... а третава... затупија
Иам другар шо ја има глеано до 21 епизода од 2ра сезона, вика закон е..
сега ќе почнам да ја гледам и третата,мислам дека не е цела сезона излезена,ама ќе се слегнува полека полека.