Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
СПОЈЛЕРС​

Не знаеја како да ги искомплицираат работите и мораја да додадат нешто! Ама Селф бе? Од Компанијата е или сам лута исто ко Гречен? Хаха, не само шо не ми е страшен, смешен е бе. Ќе го јаде од Линколн, секако! :helou:

Стварно , нема фаца тој за таква улога. ЛЕЈМ ептен.

Стварно , нема фаца тој за таква улога. ЛЕЈМ ептен.

Типче шо има глумено во една семејна комедија The War at Home и шо има фаца која вели САКАМ КРОФНИ, не може да делува опасен. :smir:

Типче шо има глумено во една семејна комедија The War at Home и шо има фаца која вели САКАМ КРОФНИ, не може да делува опасен. :smir:

Тоа е фората,no one saw it coming!

Добра епизода,барем не направија они утка или нешто,и да продолжи серијава со бркање на Селф или слично,бар ќе се избегне овој шаблон :)

Селф беее, мамицу ти јарицу

Тоа е фората,no one saw it coming!

Добра епизода,барем не направија они утка или нешто,и да продолжи серијава со бркање на Селф или слично,бар ќе се избегне овој шаблон :)

Кој шаблон? :nenene: Секоја сезона досеа си имаше свој уникатен шаблон кој се развлекуваше низ цела сезона:
1.Бегство од затвор, тетоважа и мистериозна компанија која шо прај заговор бла бла.
2.Криење од компанијата, пуцаљки воа ноа, јак детектив.
3.Бегство од затвор, мрачен стил и компанија послабо.
4.Шо? Дуел со компанијата? На почеток делуваше ко до крај да че ги бараат картиците, ангажирани од ФБИ агент Селф, сето добро смислено, иако лошо реализирано, со многу слаби сцени. Првите неколку епизоди рулз, после тоа разочарувачки. Последнава епизода освен тоа шо го распуцуваја дедо Велимир, ништо ново. А тоа со Селф беше очаен обид да се замрси сценариото. Секако, мое мислење. :smir:

Да твое мислење.....но повторно очајнички ќе го чекаш наредниот понеделник нели?:smir:
Можеби претераа со Селф (не е за него ваква улога) меѓутоа оваа е промена што не става во голема нестрпливост што ќе се случува понатаму....за кого работи чичко ФВИ што има сега во план Мајкл и уште многу вакви работи....
И требаше оваа на серијата...досадни станаа со онаа ловење на картички,мислам дека сега станува онаа интересното и неизвесното..:smir:

4.Шо? Дуел со компанијата? На почеток делуваше ко до крај да че ги бараат картиците, ангажирани од ФБИ агент Селф, сето добро смислено, иако лошо реализирано, со многу слаби сцени. Првите неколку епизоди рулз, после тоа разочарувачки. Последнава епизода освен тоа шо го распуцуваја дедо Велимир, ништо ново. А тоа со Селф беше очаен обид да се замрси сценариото. Секако, мое мислење. :smir:

На ова и мислев,мораше да се замрси некако,ама бар не беше уште една препрека до картицата,или некоја слична глупост.
Бар сеа ќе се смени шаблонот,во сред сезона :)

Како и да е Селф ќе наебит :D , тоа е мислата која ме води во моментов, не е свесен дека си играт со оган.
иначе супер епизода, јако го обработаја Генералот :vozbud:

Како и да е Селф ќе наебит :D , тоа е мислата која ме води во моментов, не е свесен дека си играт со оган.
иначе супер епизода, јако го обработаја Генералот :vozbud:

Ama jako bea i tie obraboteni! :tapp: :drk: :pop: :kez:

jas ja simnuvam od preeska kaj i da e utre ke ja gledam
da ne znae nekoj kako odi pobrzo so bit torent
da ne ima nekako pobrzo
tie drugite torenti ne znam da gi rabotam:tapp:

jas ja simnuvam od preeska kaj i da e utre ke ja gledam
da ne znae nekoj kako odi pobrzo so bit torent
da ne ima nekako pobrzo
tie drugite torenti ne znam da gi rabotam:tapp:

Нема врска до програмата, туку до брзината на интернетот. Исто ќе слегва и со UTorrent, Bitlord и BitTorrent

АКО НЕ СТЕ ЈА ГЛЕДАЛЕ ЕПИЗОДАТА НЕ ЧИТАЈТЕ НАДОЛЕ

Само што ја изгледав епизодата.Се знаеше дека не може овде да е крајот.Они само ја земаа картичката да му ја дадат на тој педерот Селф и готово нивниот живот тукутака да продолжи како ништо да не се десило.Се случи пресврт кој искрено не го очекував.Мислев дека овој е добар али по мое мислење лакомоста ке го убие на Селф.Гарант сега ја има картичката и ке планира да ја продаде на тој што ке понуди највеќе пари за нејзе.Затоа и Селф ја праша на таа јебозивната веќе почината агентка дали знае луѓе кој се заинтересира за Сцила.Ги дозна потребните информации и и го свирна куршумот :( А јака беше бе :drk::drk::drk: :) Тоа според мене ке се случи Селф ке бара купувач за картичката за нормално епизоди да има и на крај и на него ке му свирнат куршум и он ке биде минато.А Мајкл и групава како ке заврши и кој ке им помогне сега е тоа врска немам и Мајкл ако подхитно не отиде во болница нели ке умре.Така да биче интересно дека оваа епизода го поремети целиот тек на сезоната.Кој ке чека недела дена :nesvest::nesvest::nesvest:

Бомба епизода,кога фати негде 37 минута знаев дека ова е ''too good to be true''ама мислев или дека ке го фатат Селф или дека Тибег ке напраи пиздравија некоја,ама дека ваков буљаш ке испадне не верував :).
Значи влагаме во уште којзнае колку непотребни пимплачки епизоди во кои сериозно верувам дека Тибег на Гречен ке и го ебе лешот за помислата а камо ли за дејството од паркингот :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom