Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Морам да се сложам со Mac)) тука. 11ката ја гледав и морам да кажам дека после дерењето на Мајки и лизгањето на боцата и висењето на Сукре инвентивноста на целата серија и` ја оценив како слаба. Ај можеби ќе направат некојa Ocean`s 11/12/13 финта. Ај барем да погине психото едвај чекам. И генералот заедно со него.

Ја најдов 12та епизода од 4та сезона. Кој сака да ја даунлоадира нека ми пише пп за да му дадам линк... Поздрав!:smir:

Ја најдов 12та епизода од 4та сезона. Кој сака да ја даунлоадира нека ми пише пп за да му дадам линк... Поздрав!:smir:

Балзеси ти :tapp:
кутрите ние ќе треба да чекаме до сабајле :baeh:

Не е можно да ја имаш кога сеуште во Америка не е прикажана?А и на најаките торент сајтови како замунда,мининова никаде ја нема така да оваа информација би гарантирал дека ти е лажна барем до 4 сабајле кога и би требало да излезат и торенти и рапидшер фајлови :nenene:

Daj kazi sho se desi za da ti poveruvame deka ja imash molimte! Ili mozda si smetna black screen dobri 40 min da mu se iznagledash na crniot ekran :))))

Балзеси ти :tapp:
кутрите ние ќе треба да чекаме до сабајле
:baeh:

Не е можно да ја имаш кога сеуште во Америка не е прикажана?А и на најаките торент сајтови како замунда,мининова никаде ја нема така да оваа информација би гарантирал дека ти е лажна барем до 4 сабајле кога и би требало да излезат и торенти и рапидшер фајлови :nenene:

Daj kazi sho se desi za da ti poveruvame deka ja imash molimte! Ili mozda si smetna black screen dobri 40 min da mu se iznagledash na crniot ekran :))))

Wow...Култура...
заборавив да едитирам дека торентот е фејк...
а не можевте да кажете човечки дека сеуште ја нема, па со такви никакви постови? ( не важи за Скарфејс ):smir:

Wow...Култура...
заборавив да едитирам дека торентот е фејк...
а не можевте да кажете човечки дека сеуште ја нема, па со такви никакви постови? ( не важи за Скарфејс ):smir:

Друже за друг пат да си знаеш ако симињаш торенти симињај само од познати сајтови како замунда,мининова такви сигурни места.А за лажни торенти ги има колку сакаш и од пребрза желба да се гледа епизодата нормално човек се лаже.Така да знај дека после 4 по полноќ скоро сабајле ке ја има епизодата на интернет значи утре може комотно да си ја симнеш да си ја гледаш на мира.А не ги сваќај лично другите колеги од форумот тука сме сите ментално болни по серијата :) :smir:

конечно за нешто помалку од 5 часа најинтересната епизода за оваа сезона според мене......едвајјј чекаммм :vozbud::vozbud::vozbud:

Друже за друг пат да си знаеш ако симињаш торенти симињај само од познати сајтови како замунда,мининова такви сигурни места.А за лажни торенти ги има колку сакаш и од пребрза желба да се гледа епизодата нормално човек се лаже.Така да знај дека после 4 по полноќ скоро сабајле ке ја има епизодата на интернет значи утре може комотно да си ја симнеш да си ја гледаш на мира.А не ги сваќај лично другите колеги од форумот тука сме сите ментално болни по серијата :) :smir:
Хахаха... Приметив...само какви цитати ми постираа...:nesvest:

Одлична епизода луѓе. Don Self :pishtoldz

СПОИЛЕРС

Не е фер ова бе, ако направат уште една сезона глупо ќе е.

П.С: Мамицата на Селф. :nenene:

СПОЈЛЕРС​

Не знаеја како да ги искомплицираат работите и мораја да додадат нешто! Ама Селф бе? Од Компанијата е или сам лута исто ко Гречен? Хаха, не само шо не ми е страшен, смешен е бе. Ќе го јаде од Линколн, секако! :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom