Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе луѓе,сите ли не ги глеате убаво епизодите,или едноставно не приметувате?

Колку сензори имаше?!
3.
Движење,топлина и ЗВУК.

Колку беше звукот на чадор отварање?
8.3 децибели.
Над колку децибели не смееја да одат?
Над 10.

Боцата падна,Мајкл се издра,целата скала се раздрма.
Сето тоа над 10 беше,ако чадорот беше 8.3

Ебате слепците од сценаристи,се нервирам вака кога нема конзистентност и само половично ќе обработат нешто...

За мене,ова полека преминува во траги-комично,секоја епизода се повеќе нелогични работи :|

Добро бе луѓе,сите ли не ги глеате убаво епизодите,или едноставно не приметувате?

Колку сензори имаше?!
3.
Движење,топлина и ЗВУК.

Колку беше звукот на чадор отварање?
8.3 децибели.
Над колку децибели не смееја да одат?
Над 10.

Боцата падна,Мајкл се издра,целата скала се раздрма.
Сето тоа над 10 беше,ако чадорот беше 8.3

Ебате слепците од сценаристи,се нервирам вака кога нема конзистентност и само половично ќе обработат нешто...

За мене,ова полека преминува во траги-комично,секоја епизода се повеќе нелогични работи :|

А тоа шо го прскаја не беше за да се намали сензорот? Со тоа можеја колку толку звуци да прават, или прскалото беше за топлина? Или па за движење? :nesvest: Сеа че проверам.

тоа што прскаа мислам дека беше за температурата....

За температура беше.

Колку беше смешно,Сукре мава со нитро-оксидот лево десно,Мајкл урла...ама битно Махоун надвор следи и ќути,а Линкон се разбира само со асоцијации.
Мислам,не беше смешно,дебилно беше :)

За температура беше.

Колку беше смешно,Сукре мава со нитро-оксидот лево десно,Мајкл урла...ама битно Махоун надвор следи и ќути,а Линкон се разбира само со асоцијации.
Мислам,не беше смешно,дебилно беше :)

Убо читав на еден форум, као демек режисериве биле не многу познати пред да ја почнат серијава па изненадување бил успехот во 1 сезона, кој што никогаш не го повторија. Еднаш му се потрефи. :)

СПОЈЛЕРС!!!

кој го интересира нешто за наредната епизода нека провери...

биче јакооо :vozbud::vozbud::vozbud:

da znaes deka ke stane pogusto
nema veke davenje vaka
sega poinaku ke bide

Ќе излезе дека тоа што го гледа генералот е снимка и дека овие веќе го имаат мавнато пленот. Се е можно и ништо неможе веќе да ме изненади со серијава.

Освен школската униформа

Ќе излезе дека тоа што го гледа генералот е снимка и дека овие веќе го имаат мавнато пленот. Се е можно и ништо неможе веќе да ме изненади со серијава.

Освен школската униформа

хаха.. провери го клипот погоре да видиш дали е така :smir:

Да си жив и здрав !
Мене на комедија више ми личи серијава !А толку бев загреан за неа...
До толку да се немало инспирација :nesum:

Тоа да кажам ЗАКОН Е ми остана од навика, пошо сепак шо и да се случува, серијата се вика PRISON BREAK! Објективно гледано, да почнев да ја гледам од 4 сезона, и да немаше некои познати глумци, ќе ја сметав за нискобуџетна серија. :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom