Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
SELF mame ti ebem tvoe,kopile edno gnasno,pickalitimaterin tvoja i se zivo i divo da ti ebem vgassss!!!!

DEFINITIVNO najjakata epiozda so DEFINITIVNO najzaebaniot kraj!!! Sekoj moment od epizodava beshe so adrenalin 500 vo mene i fazla!!!
Sega za sega tolku imam,za natamu mozda ke editiram ako mi tekni ushte nekoj pcofka.

Au da: I nemoj nekoj da rechi deka znael za Self deka takva kopiljavshtina i pederluk vo nego se krie.Ama i4 ni na krajpamet ne mi dojde deka ona gnasnono ke zaebi rabota.

E duri sega T-Beg rulzzzz.Misletemuja:smir:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:leleee nemozam ...duri sega seriozno ce obolam...ovie ne se normalni, ne se svesni na sho maki i izivuvanja ne klava :nesvest:

a Self paaa.....gotova bev po ekran da mavnam od takt me izvade.....ahhh :@:@:@

a sea pa zamislete ovie da se vrza so kompanijata i da go brka Self..oti generalo edinstveno mozi da mu ja naredi da se na sloboda :helou:

Ми се чини најдобра епизода оваа сезона досега. На почетокот бев скептичен за тоа како се' им оди од рака, бегањето од канцеларијата на Генералот па пресвртницата на аеродромот.
Некаква пресвртница мораше да се деси на крајот, ама не очекував тоа да биде Селф. Кога типката на крајот му рече - Дали можам да ја погледнам одблизу Сцила; си помислив дека типкава е кртицата на Компанијата. (и ништо чудно и да била).
Дон Селф - мислам дека никако нема да се снајде, ама ТиБег ќе биде тој што ќе го упуца на крајот.
Гречен веќе не ми е интересна.

Spoilers alert!

Amazing turn of events..... Ако некој ја играл Metal Gear Solid ќе му биде јасно. Јас мислам дека слична е ситуацијата. А сумњав уште на почетокот на сезоната дека љонгурот Селф е негативец. Сега мислам дека овие од компанијата се баш оноа спротивното - да ја чуваат Сцила од вакви љонгури. Оти ако сакале да ја корситат сцила ќе го направеа тоа порано. А оноа за татрко им на Мајкл и Линколн... мислам дека и тој сакал нешто да изиграва терорист па затоа му сместија на Линколн за да дојдат до него.

Да твое мислење.....но повторно очајнички ќе го чекаш наредниот понеделник нели?:smir:
Можеби претераа со Селф (не е за него ваква улога) меѓутоа оваа е промена што не става во голема нестрпливост што ќе се случува понатаму....за кого работи чичко ФВИ што има сега во план Мајкл и уште многу вакви работи....
И требаше оваа на серијата...досадни станаа со онаа ловење на картички,мислам дека сега станува онаа интересното и неизвесното..:smir:

Ќе го чекам се разбира, јас само споредив дека возбудливоста се намалува од сезона во сезона. :smir: Оваа епизода беше солидна навистина, за прв пат директно се соочија со дедо Велимир, како сум се смеел во лифтот Мајкл ко го потапка дедо Велимир :pos: ... You are coming with us. А овај па, сталожена фацаа... Јак лик.

Spoilers alert!

Amazing turn of events..... Ако некој ја играл Metal Gear Solid ќе му биде јасно. Јас мислам дека слична е ситуацијата. А сумњав уште на почетокот на сезоната дека љонгурот Селф е негативец. Сега мислам дека овие од компанијата се баш оноа спротивното - да ја чуваат Сцила од вакви љонгури. Оти ако сакале да ја корситат сцила ќе го направеа тоа порано. А оноа за татрко им на Мајкл и Линколн... мислам дека и тој сакал нешто да изиграва терорист па затоа му сместија на Линколн за да дојдат до него.
Хм, за ова ич не ни сум размислувал. Ама сега ко го прочитав мислам дека е повеќе од јасно и да испадне така ситуацијата.
Но на крајот на краиштата - ако испадне Компанијата да се "добрите" момци, тогаш ќе има малце повеќе нелогичности уште од почетокот на серијата. Останува да видиме.
Ти Бег ќе испадне херојот на крај, слично како Белик, уверен сум.:)

Хм, за ова ич не ни сум размислувал. Ама сега ко го прочитав мислам дека е повеќе од јасно и да испадне така ситуацијата.
Но на крајот на краиштата - ако испадне Компанијата да се "добрите" момци, тогаш ќе има малце повеќе нелогичности уште од почетокот на серијата. Останува да видиме.
Ти Бег ќе испадне херојот на крај, слично како Белик, уверен сум.:)

А ако се добри, шо е со Сцила? Од кого е таа? Кој ги праеше сите лоши работи? Не верувам дотаму да заминат!

А ако се добри, шо е со Сцила? Од кого е таа? Кој ги праеше сите лоши работи? Не верувам дотаму да заминат!
Можеби има и секундарен план во врска со Селф. Можеби овој завршеток беше од типот - остани посран до наредната епизода.
Уште не сум цврсто уверен дека Селф е предавникот или слично. Ќе видиме наредната епизода.

Можеби има и секундарен план во врска со Селф. Можеби овој завршеток беше од типот - остани посран до наредната епизода.
Уште не сум цврсто уверен дека Селф е предавникот или слично. Ќе видиме наредната епизода.

Но секако дека е негативец!!!

Се попаливте а , за малку хепиенд а :tv:
Интересна епизода во секој случај , мада беше премногу добро да биде вистинито , што и на крајот се покажа вистинито !
Серијава почна да ми забегуе во стилот на ЛОСТ . Цело време дејствието се врти околу една работа за која појма немаш што е . Значи остров или Scilla картички , исти ташак во друго паковање :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom