Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
На времето кога другар ми даде папка со еден куп CD-а, му викав, мани ми се бе, кој гледа серии на компјутер. Кретен.
Ми вика, а бе изгледај ги само првите 2-3 епизоди. Е, откако ги изгледав првите 2-3, немаше застанување. Мислам дека за 10 дена ги изгледав 3-те сезони.
Само се надевам дека и Вилиам Финчер ке го вратат, зашто со Т-Бег беа убедливо најдобрите глумци.
10 дена 3 сезони?
сезона по вечер брат.

И мене исто така, ама ми ја дадоа само првата сезона. Беше излезена и цела втора, а во тоа време имав спор интернет и само 3 гига мислам. Се измачив додека да ја симнам втора :D
После си ги гледав трета и четврта епизода по епизода. И дефинитивно најмногу ја имам репризирано, бар еднаш годишно ја гледам од кога излезе.

Се надевам нема да разочараат :vozbud:

10 дена 3 сезони?
сезона по вечер брат.

Ха, добар си ти, тоа време ем студирав ем работев.

Иначе, пред 2-3 години фаќаме муабет со другар за серијава, и пробува да се сети на ликот на Морган, и вика, онаа бе црната, што личи на Силвана Бонева... Кога настана општа смеа.

Излезете, шетнете малку бе, една сезона за една вечер :tapp:

:icon_lol::kuracc:

Излезете, шетнете малку бе, една сезона за една вечер :tapp:

:icon_lol::kuracc:
Ја гледаш една сезона у една вечер, за наредните 3 да можеш да излезеш, да шетнеш, да се социјализираш. Баш тактички изиграно :)

Ја гледаш една сезона у една вечер, за наредните 3 да можеш да излезеш, да шетнеш, да се социјализираш. Баш тактички изиграно :)
Ја гледаш една сезона у една вечер, за наредните 3 да можеш останатите 3 сезони да ги изгледаш. Тактика :D[DOUBLEPOST=1459124415][/DOUBLEPOST]
Prison Break ja gledav u skolo na kopjuterite, so slusalki. Po 4 casa na den, I doma plus turbo.
Јас га гледаах до 7 сабајле, од 7:30 на школо и обавезно бегаах (се ослободуваах) последните 2 часа оти неможаах да издржам :icon_mrgr:

Ја гледаш една сезона у една вечер, за наредните 3 да можеш останатите 3 сезони да ги изгледаш. Тактика :D[DOUBLEPOST=1459124415][/DOUBLEPOST] Јас га гледаах до 7 сабајле, од 7:30 на школо и обавезно бегаах (се ослободуваах) последните 2 часа оти неможаах да издржам :icon_mrgr:

Haha, tkvo nesto I jas. Samo ne begaah za da ne me isklucat, se imaah so edna profesorka tri predmeta so mi drzase I tama si dogleduvaah.

Koga e novata planirana? Se mislam dali da ja gledam. Posledno vaka se zaebav so X Files.

ЌЕ иде сезона 2016/17. Од септември. Дали зимска, пролетна или летна, ќе видиме.

Некој можи секоја вечер излегва[DOUBLEPOST=1459181909][/DOUBLEPOST]
Ха, добар си ти, тоа време ем студирав ем работев.

Иначе, пред 2-3 години фаќаме муабет со другар за серијава, и пробува да се сети на ликот на Морган, и вика, онаа бе црната, што личи на Силвана Бонева... Кога настана општа смеа.
Исто, ама можев да си дозволам ваков луксуз и да одам ко зомби другиот ден.

Силвана Морган хахахаххахаха кај ти текна :D

When you break out of prison and find out about McDonald's monopoly...:pos:

12931168_2690461767667663_7390899499300434920_n.png

Остаре 45 години има човекот башка првата слика е од 2006 пред 10 год :/

Бреј, првата сезона ја глеав онлајн, на МакСатНаумовски. Пуштав да се напуни видеото, за да ја глеам без сецкање. Штом се напуни една, пуштав да се пуни следната, за да се среди додека ја изгледам претходната. Мислам дека е прва серија што ја имам глеано онлајн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom